Nea Radio

Gjentar suksessen fra i fjor

Night Cruise to Hell er 25 år

Foto: Privat

I år er det 25 år siden det aller første Night Cruise to Hell. Det skal markeres!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2018 kl 11:54

I fjor het det Bilfæst. I år, på grunn av 25 årsjubileet, tar man tilbake navnet Night Cruise to Hell.

- Det var jo en stor suksess i fjor og nå skal vi gjøre det enda større og bedre for å riktig markere jubileet, sier Truls Kyllo i Hell Cruisers. Han forteller at en rekke ting de arrangerte i fjor, også står på agendaen i år.

- Blant annet skal vi ha burning ved klubblokalet vårt i Storvika. Men i år blir det tribuner for publikum, slik at det blir lettere å få med seg alt.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Rebusløp

I år som i fjor blir det også rebusløp.

- Vi åpner for at enda flere får delta i år og setter grensen ved 70 kjøretøy, forklarer han. Truls vil ikke røpe hva oppgavene går ut på.

- Men det blir utfordringer av praktisk karakter, smiler han lurt.

Større parade

Paraden i gata i fjor var et skue av de sjeldne og i år blir den enda større, lover Kyllo.

- Det blir enda flere spektakulære kjøretøy, så dette blir utrolig bra. Han forteller videre at det bandet The Handshakes fra Kristiansund skal spille rockabilly under paraden.

- Dette blir helt storartet, sier Truls Kyllo og råder folk til å være tidlig ute.

- Særlig når det gjelder rebusløpet. Her er det først til mølla som gjelder!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...