Nea Radio

Gjenskaper «The Rat Pack»

Røros storband inviterer til festaften i Storstuggu lørdag kveld. Rolf Hamland er musikalsk leder. (Arkivbilde). Foto: Marit Manfredsdotter

For sjuende gang inviterer Røros storband til festaftenen «Fly me to the moon» lørdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det er en festaften hvor vi kjører litt Las Vegas-stil, med stil over både besetningen og musikken, sier musikalsk leder, Rolf Hamland.

Arrangørene av «Fly me to the moon» lover høy dressfaktor, noe godt i glasset og gode låter under lørdagens festaften i Storstuggu. Hamland forteller at det er lov å pynte seg som publikum også.

– De gjør som de vil, men gjerne det. Jeg husker første gangen vi hadde «Fly me to the moon», da kom omtrent alle sammen i dress og finstasen. Det var stas, sier Hamland.

Skal gjenskape The Rat Pack

Forrige Fly me to the moon-aften var det damenes aften. Nå er det mennenes tur. Åtte mannlige solister skal gjøre sitt beste for å gjenskape «The Rat Pack».

– Sjefssolisten eller «the rat in command», som vi kaller ham, er Dag Aadne Sandbakken. Og så har vi med brødrene Eirik og Åsmund Lockert Rohde, Vegar Dahl og Per Ivar Lundli, som er kjent fra Elden og teaterscenen, sier Hamland og fortsetter:

– Og så har vi med oss John Arne Langen, «rocke-raten». I fjor hadde vi med kona hans, Anna, og i år har vi også med sønnen deres, Peder Angel Langen. I tillegg har vi med oss en fra utlandet, fra Ålen, nemlig Elias Melkersen.

Første låt er hemmelig

Dette er sjuende gang Røros storband arrangerer festaften «Fly me to the moon». Hamland forteller at dette bruker å være populært.

– Det er jo musikk som passer nesten alle. Det kommer ungdommer og folk helt opp til 70-80-årene. Det er musikk som har overlevd i mange, mange år. Den eldste musikken vi har med er fra 20-, 30-tallet.

– Kan du avsløre litt av hva dere skal spille på lørdag?

– Ja, det er jo blant annet Sammy Davis junior, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald... Den typen musikk, sier Hamland.

– Men låten vi starter med vil jeg ikke avsløre. Det er en hemmelighet.

Hør Rolf Hamland fortelle mer om konserten her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...