Nea Radio

Gjensidige Stjørdal reiser bygg

NAV som leietaker gjør det mulig

Nybygg: Leder for NAV Værnes, Merethe Storødegård, og daglig leder for Gjensidige Brannkasse Stjørdal, Bjørn Ove Slind, er strålende fornøyde med leieavtalen som gjør nybygget i Kjøpmannsgata mulig. Foto: Anne Gundersen

Mandag ble det kjent at Gjensidige Stjørdal Brannkasse bygger nytt på sin eiendom i Kjøpmannsgata i Stjørdal. NAV Værnes blir leietaker.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi har skrevet avtale der NAV Værnes leier 1800 kvadratmeter av oss. Dette er kvadratmetre vi ikke har per i dag, så derfor skal vi føre opp et nytt bygg i Kjøpmannsgata 8, sier daglig leder i Gjensidige Stjørdal Brannkasse, Bjørn Ove Slind. Han forteller at det blir et kombinasjonsbygg.

– Det er snakk om tre etasjer næring, hvor av NAV leier to av disse, i tillegg til tre etasjer bolig.

– Vi bygger i seks etasjer for å møte det som er skissert i sentrumsplanen mest mulig, der vi både skaper arena for næringsvirksomhet og også stimulerer til bolyst i sentrum.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Satsning

Det er NAV Trøndelag og Arbeids- og velferdsdirektoratet som inngår kontrakten på vegne av NAV Værnes.

– Vi i Nav Værnes har blitt satset på av fylket, sier leder for NAV Værnes, Merethe Storødegård. Vi har fått fem nye ansatte og dette har ført til utfordring når det gjelder lokalene våre i Rådhuset, sier hun.

– Når vi nå går inn i dette leieforholdet, vil vi i tillegg til å få god plass, også få lokaler som er både tidsriktige og effektive.

– Vi skal kunne møte både brukere, samarbeidspartnere i stat og kommune og arbeidsgivere på en god måte, og det vil vi kunne gjøre ekstra godt nå. I tillegg er nærheten til rådhuset er en fordel. Vi er avhengig av at dialogen går sømløst og effektivt med kommune og rådmann er vi avhengig av går effektivt og dette sikrer vi med beliggenheten til det nye bygget.

2021

Gjensidige Stjørdal Brannkasse går nå inn i en reguleringsprosess med kommunen.

– Men byggeplanene er lagt så nært som mulig opp til det vi kjenner av sentrumsplanen og vi har fått svært positive signaler fra kommunen.

Planen er at bygget skal stå ferdig i fjerde kvartal i 2021.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...