ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Åge Aleksandersen:

Gjennomfører i Kimen

Gjennomfører: Alle som kjøpte billetter til Åge Aleksandersens konserter i Kimen i marsk skal få oppleve artisten. Foto: Kimen Kulturhus

Åge Aleksandersen stiller en ekstra dag, og legger opp til en imponerende maraton med ikke mindre enn seks konserter i løpet av tre dager i november, skriver Kimen kulturhus i en Pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2020 kl 17:16

ANNONSE
Annonse

Alle som kjøpte billett til Aleksandersens koronautsatte konserter i mars skal få oppleve ham live sammen med Gunnar og TrondheimSolistene.

– Det forteller alt om Åges forhold til sitt publikum, mener markedsansvarlig Lene Fjellstad som de siste dagene har hatt travle dager med flytting av Åge-konsertene som nå blir avholdt 1.-3. november. Dette er andre gang Ågekonsertene flyttes. Først fra 16. og 17. mars til 2. og 3. november, og nå må sistnevnte konserter igjen deles opp i seks konserter på grunn av myndighetenes begrensningen på 200 publikummere.

– Vi har sendt ut informasjon til alle billettkjøpere vi har epostadressen til, og selv om alle får nye tider er det bare smil og hyggelige tilbakemeldinger fra publikum som hadde fryktet at alt kom til å bli avlyst på grunn av koronasituasjonen, forteller Fjellstad. Publikum har fått tilbud om refusjon av billettene, men de fleste velger å beholde dem. Det eneste markedsansvarlige er bekymret for er om de faktisk når alle som har kjøpt over disk og Kimen derfor ikke har kontaktinformasjon på. – Grensen på 200 publikummere er absolutt, så møter de ikke opp på riktig tidspunkt kan vi dessverre ikke slippe de inn, understreker Fjellstad som kan fortelle at både hjemmesiden og Facebook er oppdatert med riktig oppmøtetider. Seteplasseringen din på de opprinnelige billettene styrer hvilken konsert du er flyttet til.

Billetter frigis

– I og med at vi må sette opp en ekstra dag, nærmere bestemt søndag 1. november, har vi også noen ekstra billetter å legge ut. Disse blir sluppet torsdag kl. 10.00 sammen med billetter som er refundert. Fjellstad anslår at det til sammen er snakk om rundt 80 billetter fordelt på de seks konsertene. – Åge er veldig populær så jeg er sikker på at disse blir utsolgt veldig raskt. Det er ingen artist som har solgt ut konsertene sine på Kimen raskere enn Åge, avslutter Lene Fjellstad som lover en flott konsert i trygge rammer.

Nøkkelord

ANNONSE