Nea Radio

Åge Aleksandersen:

Gjennomfører i Kimen

Gjennomfører: Alle som kjøpte billetter til Åge Aleksandersens konserter i Kimen i marsk skal få oppleve artisten. Foto: Kimen Kulturhus

Åge Aleksandersen stiller en ekstra dag, og legger opp til en imponerende maraton med ikke mindre enn seks konserter i løpet av tre dager i november, skriver Kimen kulturhus i en Pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2020 kl 17:16

Alle som kjøpte billett til Aleksandersens koronautsatte konserter i mars skal få oppleve ham live sammen med Gunnar og TrondheimSolistene.

– Det forteller alt om Åges forhold til sitt publikum, mener markedsansvarlig Lene Fjellstad som de siste dagene har hatt travle dager med flytting av Åge-konsertene som nå blir avholdt 1.-3. november. Dette er andre gang Ågekonsertene flyttes. Først fra 16. og 17. mars til 2. og 3. november, og nå må sistnevnte konserter igjen deles opp i seks konserter på grunn av myndighetenes begrensningen på 200 publikummere.

– Vi har sendt ut informasjon til alle billettkjøpere vi har epostadressen til, og selv om alle får nye tider er det bare smil og hyggelige tilbakemeldinger fra publikum som hadde fryktet at alt kom til å bli avlyst på grunn av koronasituasjonen, forteller Fjellstad. Publikum har fått tilbud om refusjon av billettene, men de fleste velger å beholde dem. Det eneste markedsansvarlige er bekymret for er om de faktisk når alle som har kjøpt over disk og Kimen derfor ikke har kontaktinformasjon på. – Grensen på 200 publikummere er absolutt, så møter de ikke opp på riktig tidspunkt kan vi dessverre ikke slippe de inn, understreker Fjellstad som kan fortelle at både hjemmesiden og Facebook er oppdatert med riktig oppmøtetider. Seteplasseringen din på de opprinnelige billettene styrer hvilken konsert du er flyttet til.

Billetter frigis

– I og med at vi må sette opp en ekstra dag, nærmere bestemt søndag 1. november, har vi også noen ekstra billetter å legge ut. Disse blir sluppet torsdag kl. 10.00 sammen med billetter som er refundert. Fjellstad anslår at det til sammen er snakk om rundt 80 billetter fordelt på de seks konsertene. – Åge er veldig populær så jeg er sikker på at disse blir utsolgt veldig raskt. Det er ingen artist som har solgt ut konsertene sine på Kimen raskere enn Åge, avslutter Lene Fjellstad som lover en flott konsert i trygge rammer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...