Nea Radio

Equinor:

Gir 100 000 kroner til NM Stjørdal 2022

Får støtte: Gleden var stor da det ble klart at "Værnesregionens sprekeste" får støtte fra Eqinor. Foto: Privat

"Værnesregionens sprekeste" er et lavterskeltilbud i månedene før NM arrangeres i 2022. Nå har prosjektet fått penger fra Equinor.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

NM Friidrett Stjørdal 2022 lader opp til et år med fokus på NM, med en folkehelseaksjon med prosjektnavnet “Værnesregionens sprekeste”. Dette er ikke en del av NM, men et lavterskeltilbud i månedene før NM arrangeres i 2022. Tiltaket er planlagt høsten 2021 og våren 2022, med avslutning i NM uka.

Målet er å få folk i form med løp, hopp og kast - og det å få gleden av fysisk aktivitet. Det er planlagt
arrangementer både ute og inne, som vil bli ledet av frivillige utøvere og trenere fra søkerklubbene. Tiltaket blir delt i 3 ulike nivåer; barnehagenivå, ungdomsskole og bedriftsnivå. Nå er tiltaket “Værnesregionens sprekeste” tildelt 100.000,- i støtte, noe NM-arrangørene gleder seg stort over.

– Tildelingen av 100.000,- fra Equinor var utrolig gledelig, sier en overrasket leder for arrangementkomiteen, Katarina Sederholm Hoff. Det var hun som fikk den hyggelige meldingen på nyåret.

– Da vi la inn søknaden hadde vi selvfølgelig et lite håp, men forventet ikke å få så mye til dette prosjektet.

Inspirerende søknad

– Det er utrolig gøy å kunne tildele 100.000 kroner til et så flott prosjekt som Stjørdal friidrettsklubb og seks andre klubber i området har tenkt å gjennomføre før friidretts NM i 2022, sier Sverre Kojedal som er informasjonssjef for Equinor på Stjørdalskontoret.

– Temaet for årets tildeling var samarbeid, og vi fant det utrolig inspirerende å lese søknaden om hvordan Stjørdal friidrettsklubb, IL Dalebrand, Fram IL, Nybrott IL, Stjørdals Blink friidrett, Lånke IL friidrett og Hegra IL i Stjørdal kommune i forkant av friidretts NM i 2022 ønsker å utfordre innbyggerne i kommunen til en slik folkehelseaksjon. Det er derfor utrolig gledelig at vi kunne gi støtte til et slikt godt tiltak i Stjørdal, sier Kojedal.

– Equinor er stolt sponsor av fremtidens talenter og vi støtter barn og ungdom som ønsker å oppnå noe stort innenfor utdanning, sport og kultur. Det er en veldig enkel grunn til det: Vår viktigste ressurs er ikke energi - det er mennesker.

Morgendagens Helter er Equinors sponsor- og talentutviklingsprogram, som støtter unge mennesker som har en sterk indre motivasjon og som legger ned maksimalt med innsats for å få til noe ekstraordinært - enten det er i på en idrettsarena, i klasserommet eller på en scene.

– Verden er i konstant endring og vi trenger unge mennesker som tør å tenke utenfor boksen og som ønsker å gjøre en forskjell. Det er derfor Equinor støtter partnere som kan inspirere og utvikle talenter innenfor idrett, kultur og utdanning.

Øv sammen med gode venner

I Mai og Juni 2021, åpnes det for påmelding til "Værnesregionens sprekeste".

– Vi håper mange vil melde seg på, sier Katharina Sederholm Hoff.

– Alle på de tre nivåene kan delta, og alder og kjønn innen nivåene har ingenting å si.

Når det regnes ut poeng, vil det brukes en poengskala for mangekamp og denne tar høyde for alder og kjønn.

– Samtidig vil vi oppfordre de som vil være med til å bruke sommeren til å øve på løp, hopp og kast.

Hun mener det det kan være lurt å øve sammen med noen, ettersom hvert lag skal bestå av tre personer.

– Vi i NM komiteen gleder oss stort til å se et bredt engasjement i Værnesregionen frem mot NM Friidrett, Stjørdal 2022, avslutter Katarina Sederholm Hoff.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...