Nea Radio

Gatemusikant i Selbu

Trubadur Geir Arne Nordvik Foto: Ola Bjerken

Geir Arne Nordvik har i flere år drevet som omreisende trubadur, i dag var han å finne midt i Mebonden sentrum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hvordan går det for tiden med trubadurvirksomheten?

– Det går bra, jeg er heldig som får dra rundt å spille ute, sier Geir Arne Nordvik, før han legger til, kanskje andre musikere skulle prøvd det. Ta med seg gitaren ut for å spille å glede andre.

Hvordan har det vært å være trubadur denne sommeren, med tanke på korona som har vært så utslagsgivende?

– Det har sikkert vært tøft for mange, men det er som jeg sier, jeg spiller jo ute en del ute. Det hjelper, treffer mye folk og får spre mye glede med musikken.

Det var strålende sol da trubadur Geir Arne Nordvik sto midt i sentrum av Mebonden og spilte gitar å spredde glede. Foto: Ola Bjerken

Etterspørsel tross korona

Du reiser jo mye rundt på eget initiativ, men har det vært mye etterspørsel så langt i år?

– Får ofte telefon om jeg kommer innom og spiller noen låter, men det er jo ikke så enkelt å komme seg rundt hele tiden når jeg ikke har bil, sier Geir Arne Nordvik og små ler.

De har begynt gradvis å åpne opp for mindre arrangementer, men samtidig så ligger vi litt der at vi plutselig kan gå i lockdown modus. Hvordan ser du på det?

– Det er klart det vil jo bli en del mindre hvis du spiller på en del helse og omsorgssenter rundt om, der kan det jo bli litt trasig ut.

Har du spikret noen spillejobber utover høsten?

– Noen er det, ikke så mange, men noen. Så det går bra, avslutter Geir Arne Nordvik

Hør intervjuet med trubadur Geir Arne Nordvik her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...