Nea Radio

Garasjesalg på Graftås

SYKKEL OG SØLVREVPELS: Arvid Bårdstu og Laila Folde gir uavkortet alt fra garasjesalget til Graftås Samfunnshus. Foto: Per Magne Moan

Laila og Arvid har ryddet ut to leiligheter og nå skal inventar og klær selges til fordel for grendahuset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.05.2018 kl 00:15

Pinseaften er det klart for garasjesalg i Graftås Samfunnshus. Det er ekteparet Laila Folde og Arvid Bårdstu som har ryddet ut sine leiligheter i Trondheim og Oslo og flyttet hjem til Ålen som pensjonister.

– Jeg har vært pendler siden 1995 og en periode pendlet Arvid til jobb i Trondheim og jeg til Oslo så da hadde vi tre husstander, sier Laila som innrømmer at enkelte ting kan være vanskelig å gi slipp på. Hun sier at blant det som nå skal selges er klær, smykker, sko, verktøy, leker og møbler.

Faste priser

I og med at det er snakk om garasjesalg, så settes det en pris på varene, men både Laila og Arvid sier at denne ikke skal være avskrekkende høy. Pengene som kommer inn fra salget skal uavkortet gå til samfunnshuset.

Her har flere av familiens store begivenheter vært feiret og markert og de føler at de ikke helt har fått tatt del i den innsatsen mange av grendas innbyggere har gjort de siste årene med tanke på huset, så – dette blir litt som et avlat, sier Laila. Både hun og ektemannen setter veldig pris på huset og den jobben som er gjort for å ta vare på bygget.

Saken fortsetter under bildet

MYE SOM SKAL SELGES: Mange ting skal prises og settes på plass før salget starter lørdag kl 12.00. Foto: Per Magne Moan

Mye arbeid bak

Hva salget vil innbringe, har ingen av de to regnet noe videre på, men begge håper at mange stikker innom utsalget lørdag.

– Vi håper at det i alle fall blir noen kroner ut av dette for det er mye arbeid som ligger bak, sier Arvid og bekrefter at dørene åpnes kl 12.00.

Da Nea Radio var på besøk onsdag, var det meste av varer kommet på plass:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...