Nea Radio

Leter etter 10 trøndere som vil bli IT-utvikler:

Garanterer jobb


Vil du bli IT-utvikler? På bildet: Johan Back-Persson ved Academy. Foto: Privat

Selskapet Academy etablerer seg nå i Trøndelag og leter etter 10 trøndere som vil bytte karriere og bli IT-utvikler.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

På grunn av dramatisk mangel på IT-kompetanse i regionen tilbyr Academy jobbgaranti for den som gjennomgår et skreddersydd utdanningsprogram som lar deg bli IT-konsulent på 12 uker.

Opplæringen er basert på treningsmetoden Accelerated Learning, og er et intensivt løp der kandidatene går gjennom like mye koding som i en vanlig bachelorgrad – på 12 uker.

– Dette har vist seg å være et populært tilbud. Da vi lanserte det første programmet vårt i Oslo måtte vi stenge søknadsprosessen to måneder før tida. Vi tror at det også i Trøndelag er mange som ønsker seg en ny karriere, kanskje har de havnet på feil hylle, eller så er de klare for noe nytt. Da er dette sjansen du har ventet på, forklarer Johan Bäck Persson, administrerende direktør i Academy.

Kompetansemangel gir garantert jobb

Programmet kombinerer teori og praksis i direkte dialog med arbeidsgivere. Academy spesialiserer seg på fagområder med kompetansemangel, og garanterer jobb ved endt utdanning.

– Tradisjonelle utdanningsløp krever at man setter av tre til fem år, noe som kan være en barriere når man allerede er i arbeid. Sikkerheten i fast lønn kan også stå i veien for en slik omskolering. Alle kandidater som gjennomfører Academys program er garantert jobb, sier Bäck Persson.

Kandidatene vil i en første fase bli leid ut til en av søsterselskapet Academic Works kunder. Flere av kandidatene som får plass på det første IT-programmet, som gjennomføres i Trondheim, kan se fram til jobb i selskapet Signicat. Arbeidsgiveren har vært tidlig ute med å sikre seg kandidater.

Motivasjon og personlige egenskaper avgjør

Det kreves heller ingen forkunnskaper for å søke på programmet. Academy har lært at motivasjon og personlige egenskaper er det viktigste for at kandidater skal lykkes.

– Vi gjør om på måten virksomheter tradisjonelt rekrutterer på. Fremfor å se på en persons CV og bakgrunn, vektlegges heller kandidatenes evner, personlige egenskaper og motivasjon. Hvis dette er noe du har lyst til, vil vi virkelig oppfordre deg til å søke, sier Bäck Persson.

Programmet er åpent for søknader hos Academy Norge nå.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...