Nea Radio

Leserinnlegg:

– Gamle gretne gubber, har vi det i Holtålen?

Vannkraft, HV-senter, Motorsportsenter og snøscooterløyper. Skribenten mener det finnes en gruppe i befolkningen i Holtålen som motarbeider mye av initiativene i Holtålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.03.2020 kl 00:21

– Holtålen har et slagord «mulighetenes kommune» og kommunen og dens innbyggere prøver til stadighet å etterstrebe dette. Vi har mange unge politikere og mye flott ungdom som faktisk ønsker å skape engasjement og arbeidsplasser og som tenker nyskapende. Det er ikke bestandig like enkelt. Det stikkes kjepper i hjulene stadig vekk og det kan til tider være helt umulig å gjennomføre enkelte prosjekt.

Gaula, ble vernet, selv om den yngre generasjonen ønsket utbygging. Kanskje vi har hatt det bedere i Holtålen om den hadde blitt utbygd? Det svaret får vi aldri.

HV-Senteret møtte stor motstand når det skulle bygges. Den eldre garde påsto at livskvaliteten deres ble dårligere om det ble bygd. Se i ettertid hva det området har gitt lokalsamfunnet. Det tror jeg er mye.

Motorsenter. Stor motstand og noen av den eldre garde truet med å flytte fra bygda. Motorsenteret har allerede skapt stort engasjement og optimisme. Det settes stor pris på dette tilbudet av den yngre garde, og potensialet er stort.

Rekreasjonsløyper for snøscooter har den yngre generasjon ønsket i mange år og ble satt stor pris på når det endelig ble en realitet. Politi og SNO hadde lite eller ingen ting å påpeke etter et stort antall kontroller. Bedrifter etablerte seg i sammenheng med rekreasjonsløypa og dette er kanskje det største næringspotensialet vi har hatt i kommunen på mange, mange år. Den eldre garde er engasjert og motarbeider så godt de kan.

Jo jeg er klar over at vi alle har forskjellige meninger, og det er helt naturlig. Skal det skapes noe og tenkes nytt, så må vi finne oss i å forsake noe annet og prøve å være litt optimister. Men det er den yngre garde som i hovedsak ser nyskapning og det er den generasjonen som er framtida for Holtålen. Veldig synd at de til stadighet motarbeides.

Det som også er en kjensgjerning er at det er den samme gruppa folk som stort sett har motarbeidet alle prosjekt jeg nevner ovenfor, men det finnes mange fler.

Hva om disse personene hadde lyttet til den yngre generasjon, og i tillegg brukt det negative engasjementet til noe positivt og hjulpet den yngre garde. Da tror jeg Holtålen Kommune hadde framstått som en mye bedre kommune å bo i.

Ja, uten tvil -vi har en gjeng gamle gretne gubber i Holtålen som stikker kjepper i hjulene til framtida og den yngre garde. De ser veldig lite positive ting i nyskapning og da blir framtida i Holtålen ikke bare enkel.

Jeg håper «gubbene» er en utdøende rase i kommunen og den yngre garde fortsetter utviklinga i framtiden.

John Morten Nesvold
Grunneier, setereier snøscooterentusiast og glad i bygda og kommunen sin.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...