Nea Radio

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Sparebank1 SMN feiret 125 år i Ålen

Relatert nyhet: Sparebank1 SMN feiret 125 år i Ålen

Publisert: 11.11.2015 kl 08:37

 • Ordfører Jan Håvard Refsethås holdt tale og overrakte blomster til banksjef Eivind Langseth. FOTO: Per Magne Moan

  Ordfører Jan Håvard Refsethås holdt tale og overrakte blomster til banksjef Eivind Langseth. FOTO: Per Magne Moan

 • Banksjef Eiving Langseth flankert av det råsterke søskenparet Erik og Kristine Røen fra Hessdalen. FOTO: Per Magne Moan

  Banksjef Eiving Langseth flankert av det råsterke søskenparet Erik og Kristine Røen fra Hessdalen. FOTO: Per Magne Moan

 • Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug holdt foredrag. FOTO: Berit Kleven.

  Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug holdt foredrag. FOTO: Berit Kleven.

 • Det ble delt ut mange pengegaver på jubileumskvelden. FOTO: Per Magne Moan.

  Det ble delt ut mange pengegaver på jubileumskvelden. FOTO: Per Magne Moan.

 • Rigmor Finnland har jobbet i banken i mange å, fra det var Ålen Sparebank og etter hvert over til Sparebank1 SMN. Hun går over i pensjonistenes rekker før jul., og ble selvfølgelig gjort stats på . FOTO: Per Magne Moan.

  Rigmor Finnland har jobbet i banken i mange å, fra det var Ålen Sparebank og etter hvert over til Sparebank1 SMN. Hun går over i pensjonistenes rekker før jul., og ble selvfølgelig gjort stats på . FOTO: Per Magne Moan.

 • Mac Haggis var et av orkestrene som underholdt. FOTO: Per Magne Moan.

  Mac Haggis var et av orkestrene som underholdt. FOTO: Per Magne Moan.

 • Stian Grønli er en av ildsjelene bak regionens juleplate som blir gitt ut med støtte fra Sparebank1 SMN. FOTO: Berit Kleven.

  Stian Grønli er en av ildsjelene bak regionens juleplate som blir gitt ut med støtte fra Sparebank1 SMN. FOTO: Berit Kleven.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...