ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Slow Food Røros

Ny vår for Slow Food Røros

Relatert nyhet: Ny vår for Slow Food Røros

Publisert: 09.02.2017 kl 10:01

Slow Food Røros ser en økende interesse for mat, både den tradisjonelle og den som står for kvalitet i sameksistens med naturen. Foto: Marit Manfredsdotter

Slow Food Røros ser en økende interesse for mat, både den tradisjonelle og den som står for kvalitet i sameksistens med naturen. Foto: Marit Manfredsdotter

Stor aktivitet på kjøkkenet. Foto: Marit Manfredsdotter

Stor aktivitet på kjøkkenet. Foto: Marit Manfredsdotter

Atle Auran, president i Circumferensens Aquavitforening, holdt et kort foredrag om akevitt. Foto: Marit Manfredsdotter

Atle Auran, president i Circumferensens Aquavitforening, holdt et kort foredrag om akevitt. Foto: Marit Manfredsdotter

Det finnes mange akevittsorter, noen spesielt egnet for skrei. Foto: Marit Manfredsdotter

Det finnes mange akevittsorter, noen spesielt egnet for skrei. Foto: Marit Manfredsdotter

Bente Kristiansen voks opp ved kysten og hun brenner for ta til vare på tradisjoner rundt maten vi spiser. Foto: Marit Manfredsdotter

Bente Kristiansen voks opp ved kysten og hun brenner for ta til vare på tradisjoner rundt maten vi spiser. Foto: Marit Manfredsdotter

Torstein Holm og Finn Erik Engzelius hadde oppdraget med å holde skreien isende kald. Foto: Marit Manfredsdotter

Torstein Holm og Finn Erik Engzelius hadde oppdraget med å holde skreien isende kald. Foto: Marit Manfredsdotter

Å ha fisken i iskaldt vann en time før den skal kokes lett, og servere den på varme tallerkener, er blant det viktigste for å lykkes med skeimølje. Foto: Marit Manfredsdotter

Å ha fisken i iskaldt vann en time før den skal kokes lett, og servere den på varme tallerkener, er blant det viktigste for å lykkes med skeimølje. Foto: Marit Manfredsdotter

Matinstuktør Bente Kristiansen er nøye på råvarene. Foto: Marit Manfredsdotter

Matinstuktør Bente Kristiansen er nøye på råvarene. Foto: Marit Manfredsdotter

Etter intenst arbeid med kopper og kar på kjøkkenet, fikk matentusiastene sette seg og nyte resultatet. Foto: Marit Manfredsdotter

Etter intenst arbeid med kopper og kar på kjøkkenet, fikk matentusiastene sette seg og nyte resultatet. Foto: Marit Manfredsdotter

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.