Nea Radio

Nea Radio

Fylkesvei 30 åpnet igjen etter bilberging

Foto: Marit Manfredsdotter

Sjåføren av vogntoget som stod fast i Nesvoldbakken ble overrasket av vær og føre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Vogntoget som stod fast i Nesvoldbakken på fylkesvei 30, ble fjernet i 15-tida tirsdag. Det måtte bergingsbil til for å hjelpe den utenlandskregistrerte bilen opp på veiene igjen.

Bilen var tirsdag formiddag på vei sørover da den ikke kom opp Nesvoldbakken på grunn av snø som var kommet. Den skled bakover og ble stående delvis i grøfta.

Hendelsen skapte en del trafikale utfordringer, blant annet da et annet vogntog forsøkte å kjøre forbi. En møtende varebil måtte da, for å unngå kollisjon, kjøre i grøfta.

Politiet kom til stedet og fortok manuell dirigering av trafikken, til kjøretøyet ble berget.

Politibetjent Jorgen Lagesen, sier til Nea Radio at vogntoget hadde greie helårsdekk, men at disse hadde vært i bruk en god stund og var ikke egnet for forholdene tirsdag.

Politiet har anledning å opprette sak ved slike hendelser, men det blir ikke gjort i dette tilfellet, da hendelsen havner i kategorien overrasket over elementenes krefter.

– I likhet med mange andre trafikanter ble sjåføren av vogntoget rett og slett overrasket av været og forholdene, sier Lagesen, som oppfordrer billister å kjøre etter forholdene og være godt skodd i form av vinterdekk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...