Nea Radio

Blues in Hell:

Fullt hus på seniorbluesen

Helt konge: Reidar Larsen var glad for å kunne spille for et sprell levende publikum igjen under seniorbluesen i Kimen kulturhus torsdag. Foto: Anne Gundersen

Det som kunne selges av seter var solgt da Reidar Larsen entret scenen i Kimen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Å så godt å kunne gå på scenen framfor levende mennesker igjen, utbrøt blueskongen Reidar Larsen fra scenen torsdag. Da var det duket for den tradisjonelle Seniorbluesen, et arrangement som bestandig er svært godt besøkt i forbindelse med opptakten til selve Blues in Hell.

– Det blir ikke helt det samme å spille til et taust kamera, var Larsens hjertesukk.

50 år på veien

Reidar Larsen hadde booket en fullpakket vår og sommer. Han skulle feire 50 år som artist og blant annet være festivalartist under Nidaros Blues. Slik ble det ikke. Men desto mer eksklusiv blir konsertene han holder i Stjørdal i forbindelse med Blues in Hell. Høydepunktet blir konserten på Scandic Hell under selve festivalen.

Saken fortsetter under bildet:

Endelig: Det var en lettet Kjell Inge Fischer Brovoll som endelig kunne ønske velkommen til Seniorblues. Fischer Brovoll er daglig leder i Blues in Hell og det var ingen selvfølge at deg ville bli festival i år. Foto: Anne Gundersen

Lettet

Daglig leder i Blues in Hell, Kjell Inge Fischer Brovoll, ønsket velkommen til seniorene som hadde funnet veien til Kimen.

– Jeg er veldig glad for at så mange har tatt turen hit. Det var ingen selvfølge at det skulle bli festival i år og vi har jobbet svært hardt for å få en mindre - men fullverdig - festival på beina, sa Fischer Brovoll.

– Nå er vi igang og vi lover at vi skal gjøre alt for å gi dere en trygg og god opplevelse.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...