ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Blues in Hell:

Fullt hus på seniorbluesen

Helt konge: Reidar Larsen var glad for å kunne spille for et sprell levende publikum igjen under seniorbluesen i Kimen kulturhus torsdag. Foto: Anne Gundersen

Det som kunne selges av seter var solgt da Reidar Larsen entret scenen i Kimen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Å så godt å kunne gå på scenen framfor levende mennesker igjen, utbrøt blueskongen Reidar Larsen fra scenen torsdag. Da var det duket for den tradisjonelle Seniorbluesen, et arrangement som bestandig er svært godt besøkt i forbindelse med opptakten til selve Blues in Hell.

– Det blir ikke helt det samme å spille til et taust kamera, var Larsens hjertesukk.

50 år på veien

Reidar Larsen hadde booket en fullpakket vår og sommer. Han skulle feire 50 år som artist og blant annet være festivalartist under Nidaros Blues. Slik ble det ikke. Men desto mer eksklusiv blir konsertene han holder i Stjørdal i forbindelse med Blues in Hell. Høydepunktet blir konserten på Scandic Hell under selve festivalen.

Saken fortsetter under bildet:

Endelig: Det var en lettet Kjell Inge Fischer Brovoll som endelig kunne ønske velkommen til Seniorblues. Fischer Brovoll er daglig leder i Blues in Hell og det var ingen selvfølge at deg ville bli festival i år. Foto: Anne Gundersen

Lettet

Daglig leder i Blues in Hell, Kjell Inge Fischer Brovoll, ønsket velkommen til seniorene som hadde funnet veien til Kimen.

– Jeg er veldig glad for at så mange har tatt turen hit. Det var ingen selvfølge at det skulle bli festival i år og vi har jobbet svært hardt for å få en mindre - men fullverdig - festival på beina, sa Fischer Brovoll.

– Nå er vi igang og vi lover at vi skal gjøre alt for å gi dere en trygg og god opplevelse.

Nøkkelord

ANNONSE