Nea Radio

Rørosbanken

Fullsatt studentfrokost på Britannia

Fredag inviterte Rørosbanken 150 unge bankkunder til frokost på Britannia Hotel i Trondheim. Det største arrangementet de noen gang har hatt i en slik sammenheng.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rørosbanken ser stadig endringer hvor deres bankkunder er lokalisert.

I 2018 var markedet i Trondheim det som vokste mest, så det ble naturlig for banken å legge et arrangement nettopp hit.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kjetil Reinskou og Irene Bremnes orienterte de fremmøtte om muligheter og tjenester i Rørosbanken.

De fleste Eikabanker har fem til seks kontor rundt omkring i landet, men Rørosbanken har valgt å holde hovedfokus på Røros og med en liten avdeling i Oslo.

Når kundene strekker seg rundt omkring i landet velger nå Rørosbanken å reise ut i markedet og Trondheim stod først på lista.

Voksende marked

Med det stadig voksende markedet ønsket banken å møte sine kunder og ikke bare ha kontakt via mail og telefon.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kjetil Reinskou og Irene Bremnes orienterte de fremmøtte om muligheter og tjenester i Rørosbanken.

De inviterte var studenter og utflytta Rørosinger og 150 møtte opp for en hyggelig stund på Britannia Hotel fredags morgen. Det var mange kjente fjes i salen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UTFLYTTA RØROSINGER: F.V Åsmund Lockert Rohde, Jon Lockert Rohde, Snorre Ryen Tøndel og Lars Anda Berg.

- Det er en viktig kundegruppe for oss og det er viktig for oss å kunne hjelpe folk i denne fasen av livet. Vi ser det er mange som trenger rådgivning. Vi ser at de trenger hjelp til å komme inn på boligmarkedet når de er ferdig med studielivet. Vi vet at mange tror at det er vanskelig, men vi vet at det er mange vi klarer å hjelpe, så da ønsker vi å være tilstede for de, sier Kjetil Reinskou som er avdelingsleder for personmarked i Rørosbanken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...