Nea Radio

Kimen:

Fullpakket høstprogram

Høstprogrammet i boks: Det er klart for store kulturopplevelser i mindre format i Kimen kulturhus i Stjørdal. På bildet: kommunikasjonsansvarlig Lene Meldal Fjellstad. Foto: Anne Gundersen

Korona til tross, det blir en omfattende kulturhøst i Kimen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Programmet er fullpakket, selv om salen ikke er det. Kommunikasjonsansvarlig i Kimen kulturhus, Lene Meldal Fjellstad, lover noe for alle.

– Vi har hatt hendene fulle med å avlyse og omorganisere, men nå ser det ut for at vi har landet på et riktig godt høstprogram. Hun forteller at artistene har begynt å nedskalere for å kunne tilpasse seg de nye retningslinjene.

– I tillegg kjører mange dobbeltkonserter, så da blir det volum av det likevel.

Humor

Lene Meldal Fjellstad mener at humor vil bli en av kulturvinnerne denne sesongen.

– Jeg tror folk ønsker seg noe lett og ledig nå. Ekteskapsdrama og den slags er nok ikke det som vil trekke mest, ler hun.

Store navn

Nylig slapp Kimen nyheten om at Morten Abel entrer storscenen allerede i september.

– I tillegg er det et par andre store navn som vi ikke kan gå ut med enda på grunn av formaliteter. Men det at artistene må nedskalere, betyr at større artister vil kunne ta veien til et hus som Kimen og det er utrolig artig, syntes vi.

Jula?

De mange og tradisjonsrike julekonsertene er gjerne store affærer som i utgangspunktet vanskelig kan tilpasses små format.

– Vi har ikke tatt stilling til hva vi skal gjøre med disse konsertene enda. Bildet forandrer seg så raskt at vi vil vente litt å se. Men uansett kan vi love en riktig flott høst i Kimen. Og når jula kommer, så er jeg overbevist om at vi har funnet gode løsninger også da, avslutter Lene Meldal Fjellstad.

Hør mer om kulturhøsten i Kimen i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...