Nea Radio

Fullpakket førjulsmeny i Kimen

Venter 5500 besøkende

Rikholdig meny: Med nærmere 20 konserter forventer Lene Fjelstad i Kimen kulturhus 5500 besøkende i løpet av advent. Foto: Anne Gundersen

Konsertene står i kø i Kimen kulturhus på Stjørdal før jul. Med rekordmange kulturarrangementer ventes det også publikumsrekord i advent.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2018 kl 14:19

– Dette er jo den travleste sesongen for oss som driver med konserter, forteller Lene Fjelstad, kommunikasjonsansvarlig i Kimen kulturhus på Stjørdal.

– Vi skal ha enten 18 eller 19 konserter og vi venter at rundt 5500 mennesker skal komme innom her i ukene før jul. Hun nevner navn som Odd Nordstoga og Hekla Stålstrenga blant de større, nasjonale artistene som skal entre scenene i kulturhuset i løpet av advent.

– I tillegg har vi lokale navn, som for eksempel Halsen skoles Luciakonsert, noe jeg gleder meg veldig til.

Nøye utvalgt

Fjelstad forteller at det er mange vurderinger som skal gjøres når man setter sammen et så omfattende førjulsprogram.

– Det er mange artister som er ute på juleturné og vi må vurdere hva vi tror folk i regionen ønsker seg. I tillegg må vi passe på å ikke repetere for mye, slik at det ikke blir det samme programmet som året før. På den annen side er det konserter vi ikke kan si nei til, som for eksempel DDEs juleshow. Det er en kjær tradisjon for mange og vi ser at selv om vi ikke har promotert dette nevneverdig, så er de to dobbeltkonsertene vi har satt opp så godt som utsolgt. Hun mener Kimen har noe for alle de kommende ukene.

– Vi har en fin miks av alt fra pop og jazz til klassisk musikk og her tror jeg de fleste vil kunne finne julestemningen, smiler hun.

Guttekoret

Lene Fjelstad sier at Kimen er stolte over å få Nidarosdomens guttekor til Stjørdal.

– Det tror jeg blir helt magisk. I tillegg blir det flott når Trondheim Symfoniorkester kommer for å spille live til filmen The Snowman, sier hun og fortsetter videre med å si at mange ser fram til at Melodi Grand Prix jr kommer med sitt juleshow.

– Det vet vi at svært mange gleder seg til og da får man naturligvis se vinnerne og alt det andre som forventes under en slik forestilling.

Mye utsolgt

Billettene går unna i tiden før jul, men Fjelstad forsikrer at det fremdeles også er mye ledig.

– Men man bør absolutt begynne å sjekke hva man fremdeles har muligheten til å oppleve, vi har et voldsomt påtrykk på billettene så godbiten man ønsker seg kan forsvinne, sier hun og avslører at selv har hun tenkt å gå ut i ferie til tonene av Ola Løvås på trompet.

– Han skal spille i Stjørdal kirke, som jo ligger i kulturhuset. Det er en konsert jeg har blinket meg ut og som jeg føler meg sikker på vil gi meg akkurat den julestemningen jeg trenger, avslutter Lene Fjelstad.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...