Annonse
Nea Radio

Hotellene ringes ned:

– Fullbooket frem til jul

Gode bookingtall for direktør Terje Lysholmn og Røros Hotell. Foto: Nils Kåre Nesvold/Arkiv.

De siste ukene har mange hoteller blitt fullbooket. På Røros Hotell er det ikke annerledes, sier direktør Terje Lysholm.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Hos oss så har vi veldig mye etterspørsel etter julebord og er fullbooket frem til jul. Så er det også veldig mye etterspørsel etter jul, spesielt på weekend. Vi har mer eller mindre fullt ut mars på helg, og har høy etterspørsel på kurs også i midtuke. Her finnes det ennå ledig kapasitet, sier en fornøyd hotelldirektør Lysholm til Nea Radio.

Etter koronaen har mange lyst til å treffes igjen på julebord eller seminarer. Men nå er det nesten ikke ledige lokaler igjen.

Lysholm sier at det er den beste situasjonen for hotellet bookingmessig sett på mange år. Men at smittesituasjonen i Trondheim bekymrer.

- Det er den beste situasjonen på en stund ja. Vi hadde en kjempebra sommer og en bra høst. Nå håper vi bare at smittetrykket som er i Trondheim ikke berører oss, og vi er vel fortsatt litt bekymret for det, sier han videre.

Julemarked og julefeiring

Årets julemarked på Røros går fra fire til tolv dager og starter onsdag første desember. Det er positivt for næringen sier Lysholm.

- For oss er endringene i antall dager i julemarkedet kjempebra. Det gir oss et økt antall overnattinger. Under julemarkedet så er det nesten helt fullt. Enkelte dager har vi igjen noen få rom, sier han.

Røros Hotell skal også ha åpent gjennom julen, og for Røros Hotell-gruppen ser det også like lyst ut fremover.

- Situasjonen er den samme der også. Vi er veldig fornøyd med aktiviteten og etterspørselen etter overnatting. Vi liker jo ikke å si nei men nå i det siste har vi gjort det ofte. Det er et luksusproblem for tiden, sier han.

Hør intervjuet her: