ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Nea TrønderHits er på lufta:

Full skuv på FM i Trondheim

Daglig leder Stian Elverum og ansvarlig redaktør Karin Jegtvik. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth/Nea Radio

Trønderhovedstaden har fått en ny potensiell favorittradio fra Nea Radio AS, Nea TrønderHits er på lufta på FM 95.5 i Trondheim!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kanalen har vært på DAB i flere år, men nå er den også lansert på FM i Trondheim sentrum. Direkte fra Thyholttårnet sender kanalen på FM 95.5 hele døgnet rundt.

- Her ser vi for oss at mange gamle FM radioer kan taes i bruk igjen og at dette kan bli en skikkelig publikumsfavoritt, sier daglig leder i Nea Radio AS, Stian Elverum.

Kun trøndersk musikk

- Nea TrønderHits er en ren musikkradio som spiller de største hitsene vi i Trøndelag har, nye så vel som gamle hits sendes døgnet rundt i Trondheim og omegn, sier redaktør Karin Jegtvik.

Nea TrønderHits er endelig på lufta også på FM! Foto: Nea Radio

Nyheter hver time fra Nea Radio

- I tillegg til den gode musikken vil lytteren bli oppdatert på nyheter fra riks og lokal hver time, sier redaktøren som er glad for at FM fortsatt lever i beste velgående i Midt-Norge, sier redaktøren.

Nea Radio AS driver nå kanalene Nea Radio, Nea Radio+, Nea Selbu/Tydal, Nea Røros/Holtålen, Nea TrønderHits, Nea Nyheter og Nea+Jul. En egen kanal for hver sin smak. Hver uke er det 80.000 trøndere som tuner inn på en av Nea Radio AS sine kanaler.

Nøkkelord

ANNONSE