Nea Radio

Svanhild vant 103 000,-

Full pott på fredagsbingoen!

Vi gratulerer: Svanhild Undlien fra Åsen vant hele 103 000,- på radiobingoen fredag! Foto: Privat

Nå skal Svanhild Undlien fra Åsen lære svigerinna å spille bingo!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Først trodde jeg rett og slett at det ikke var sant, sier en gledestrålende Svanhild Undlien etter å ha hanket in jackpoten under Nea Radios bingo fredag kveld.

Hun forteller at de var på butikken i går ettermiddag da spørsmålet om de skulle spille bingo eller ikke dukket opp.

– Vi diskuterte litt om vi skulle kjøpe et par bonger og bestemte oss for det. Det er jo ikke så lenge siden bingodagen ble endret til fredag og jeg begynner å venne meg til det nå.

Hun kjøpte to blokker.

– Jeg har bursdag 11. april og det siste tallet som gikk inn var 11. Det er helt klart mitt lykketall, ler hun på telefon fra Tydal, hvor hun er på besøk hos kjæresten Ståle Aasgaard.

– Ikke nok med dette, men jeg vant faktisk 4 000 kroner i fjor også, så jeg kommer ikke til å slutte å spille bingo på en stund.

Etter at gevinsten ble kjent på radioen, ringte ei venninne i løpet av få minutter.

– Hun vant 68 000,- på Nea Radios bingo for et par år siden, og syntes det var fryktelig artig at jeg også vant. I tillegg har jeg lovet å lære opp ei svigerinne. Hun ble veldig ivrig da seieren var i boks!

Svanhild har ikke bestemt seg for hva hun skal bruke pengene på.

– Pengene går jo uansett. Men at det blir litt ekstra kos i påsken, det er helt sikkert!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...