Nea Radio

Full fart mot EM

Tråkket til: Anders Oddli tok ikke bare en, men to seire med seg hjem etter torsdagens baneritt. Foto: Henrik Einangshaug

De siste månedene har vært lange for mange syklister, men endelig er sesongen i gang, og torsdag kveld var det nok en gang klart for baneritt på Prestmovelodromen på Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2020 kl 15:16

All idrett har stått stille i lengre tid, men sakte men sikkert åpnes det for mer og mer aktivitet, og syklistene har endelig fått klarsignal for å kunne konkurrere både bane og landevei.

Med flerganger Norgesmester i banesykling, og nå syklist for Stjørdals-Blink, Anders Oddli, på startstreken i seniorklassen, var det liten tvil om at nivået var høyt under torsdagens baneritt. Etter en lengre treningsperiode, syntes Oddli det var godt å komme i gang.

- Det var veldig godt å komme i gang, har vært en lang treningsperiode nå med ingen ritt grunnet koronaen, så det er sykt godt å være i gang, sa Oddli.

Saken fortsetter under lydfila

Mål om EM i november

Det var bra med deltagelse i flere klasser under gårsdagens baneritt på Prestmoen. I både menn junior og senior ble det en jevn kamp om seieren på både 1000 og 4000 meteren. Med henholdsvis tidene 1:11.1 og 4:59.0, tok Anders Oddli oppskriftsmessig seieren på begge distansene i seniorklassen.

- Det er artig å være tilbake på banen igjen å konkurrere, og hadde en veldig god 4000 meter, og veldig fornøyd med tiden på den.

Selv om sesongen hittil har blitt noe amputert grunnet koronaviruset, satser Oddli fullt frem mot sesongens store mål, EM i november!

- EM i banesykling 11-15.november er et stort mål, men for å kom meg dit så må jeg ut å kjøre noen baneritt internasjonalt. Har mange tanker og planer om det, men det er mange regler som må følges også, så ting er veldig uklart internasjonalt, sa Anders Oddli avslutningsvis.

Det blir sykkelfest på Stjørdal!

Det har i lengre tid vært usikker hvor vidt det blir Norgescupritt på Stjørdal slik det har vært de siste sesongene. Svein Erik Vold har ansvar for å følge opp de fleste rytterne i Stjørdals-Blink, og kan forsikre oss om at det blir sykkelfest også i år.

- Det blir Norgescup i månedsskiftet juli/august, tredagersritt med to dager på Skogn og en dag på Stjørdal.

- Vi håper veldig at folk kan ta turen, og særlig hvis vi får slikt vær som nå, så håper vi på mye publikum og interesse rundt arrangementet, sa Svein Erik Vold avslutningsvis.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...