Nea Radio

Yngrescup

Full fart i Verket i helga

IVRIGE SPILLERE: Nora Rian og Silje Sorken fra Røros.

Verket er i helga fylt til randen av håndballglade barn og voksne. Det spilles både på baner, i ganger, på tribuner og utendørs. Her er det mange ivrige i sving.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ikke bare de med håndball i hånda hadde mer enn nok å holde på med. Dugnadsmannskapet var travelt opptatt med mange forskjellige opp gaver.

IVRIG HEIAGJENG: Innsatsen til heiagjengen man kunne finne på tribunen var det ingenting å si på.

TILSKUERE: Alle tribuner var fullsatt.

Fra speakertjeneste, til klargjøring av premier til kioskvakter. Her var det travelt for alle de involverte.

SEKRETÆRIAT: Speaker Frank Nordvik sammen med sekretariatet bestående av Hanne Indset og Kjersti Aas.

TRAVELT OPPTATT: Lise Kverneng og Kjell Morten Hansen hadde mer enn nok å henge fingrene i.

Over 270 dugnadsvakter trengs for å få hjulene i cupen til å gå rundt.

CUPLEDER: Samareh Granqvist fikk muligheten til å slappe litt av også. Her med tidligere cupleder Kjetil Reinskou og Siv Brean.

LANG KØ: Dugnadsfolket i kiosken hadde mer enn nok å gjøre.

En godt gjennomført cup begynte å se opptakten til finalene da Nea Radio var innom. Som ventet kjempet flere lag fra Klæbu og Byåsen i toppen, men også de lokale lagene fra Røros har bitt godt fra seg.

KAMP: Klæbu - Ranheim møttes til dyst søndag formiddag.

På søndag er flere lokalelag i finaler, så det er klart for flere spennende oppgjør i Verket denne søndagen. G14 Røros møter Steinkjer/Sørlia i B-finale. J14 Røros møter Byåsen i A-finale og J16 Røros/Ålen møter Byåsen i B-finale.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...