Nea Radio

Ranheim - Ull/Kisa (2-3):

Hjemmelaget slet i forsvar

Åpnet ballet: Daniel Kvande åpnet ballet med Ranheims første mål, da de fikk besøk av Ull/Kisa mandag kveld. Foto: Henrik Einangshaug

Ranheim og Ull/Kisa møttes i Ranheimsfjæra mandag kveld. To lag i hver sin ende av tabellen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2020 kl 21:29

Ranheim klamrer seg foreløpig fast til andreplassen på tabellen, mens gjestene ligger på 12. plass etter å ha tatt 14 poeng på de siste 14 seriekampene.

Kampen på Extra Arena rullet i gang uten de helt store hendelsene, men begge lag hang godt
med i spillet de første minuttene.

Etter 15 minutter førte Mads Reginiussen vertene i ledelsen med en vakker scoring på volley. En scoring som satte gjestenes keeper Stefan Hagerup helt ut av spill.

Det skulle kun gå fire minutter før gjestenes Martin Torp utlignet til 1-1.

Nå kunne det se ut til at det defensive spillet hos hjemmelaget ikke var der det skal være. Når det var spilt 29 minutter skulle gjestene vise seg frem igjen, da Henrik Kristiansen la bredsida til og førte Ull/Kisa opp i ledelsen 1-2.

Nå tyder det på at hjemmelaget sliter i forsvar, selv om det offensive spillet til tider er veldig godt.

Stor sjanse

Også i starten av andreomgang skal Ranheim tydelig vise at de er gode offensivt. Syv minutter inn i andreomgang skal Eirik Tønne få et forsøk hvor han bortimot kan sette ballen i åpent mål, men blir taklet i siste liten. Også Ivar Sollie Rønnings forsøk blir blokkert av gjestene.

Utover i omgangen skulle det fortsette med flere brukbare sjanser for hjemmelaget, men Ull/Kisa var knallsterke i sitt forsvarsspill.

Gjesten viste også at de var sterke offensivt da Morten Sundli satte inn 1-3 i det 79. minutt.

I det 89. minutt blir hjemmelaget tildelt straffe. En straffe som Michael Karlsen sikkert setter i nettet. Dermed er redusering et faktum, og lagene går av banen på stillingen 2-3.

Dette gjør at tabelltoer Ranheim nå ligger på tredje, mens Ull/Kisa klatrer opp til tiende etter en tur i Ranheimsfjæra.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...