Nea Radio

FrP skal satse på kvinner

Kvinner i Fokus: FrP skal satse på kvinner. På bildet: Sarah Aspaas fra Malvik FrP, Lill Harriet Sandaune, gruppeleder for FrP Trøndelag og første nestleder i partiet, Sylvi Listhaug. Foto: Anne Gundersen

– Jeg tror det er sunt at vi gjør litt stas på damene våre, sa Sylvi Listhaug under et besøk i Malvik mandag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

De kvinnelige toppkandidatene i FrP i Trøndelag, samlet seg i går på Cafe` Rampa i Hommelvik i forbindelse med at første nestleder i partiet, Sylvi Listhaug, besøkte fylket. På programmet sto blant annet å presentere FrPs nye satsning på kvinner.

– Kvinner er i mindretall i FrP, selv om vi kvinner som er her gjør mye av oss, sier Listhaug.

– Derfor syntes vi nå det er viktig å bygge opp om kvinnene som er enige i politikken, men som kvier seg for å stille til valg, forklarer Listhaug.

Saken fortsetter under lydfila

Stas på damene

Foto: Anne Gundersen

Listhaug har tidligere gått hardt ut mot det hun kaller elitefeminisme og kvinneorganisering i andre partier.

– Vi har ikke en kvinneorganisasjon i FrP, slik du finner i mange andre partier. Men vi tror at det er viktig at vi nå gjør litt stas på damene våre, sier hun.

Viktig

Gruppeleder i Trøndelag FrP, Lill Harriet Sandaune, mener at dette arbeidet er viktig og sier at hun har forståelse for at det kan være belastende å være kvinne i toppolitikken.

– Du må tåle å være litt i vinden, men det er jo derfor vi gjør det. Når det er sagt prøver vi å få med oss flere kvinner over dørstokkmila og til å engasjere seg, mener Sandaune.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...