Nea Radio

FrP: Sandaune på topp

SANDAUNE: FrP-topp Lill Harriet Sandaune flankert av Terje Settenøy og Tormod Overland. Foto: Trøndelag FrP

Lill Harriet Sandaune på topp for Trøndelag FrP.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lill Harriet Sandaune ble valgt til Fremskrittspartiets toppkandidat da Trøndelag FrP hadde nominasjonsmøte i Trondheim lørdag. Sandaune er i dag gruppeleder for Trøndelag FrP, og medlem av formannskap og kommunestyre i Malvik.

- Jeg er veldig takknemlig for tilliten som er vist meg, både fra nominasjonskomiteen og nominasjonsmøtet i Trøndelag FrP. Vi har fått en god liste med bred sammensetning. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på valgkampen sammen med denne gjengen, sier Lill Harriet Sandaune.

Sandaune får med seg Tormod Overland fra Indre Fosen kommune på 2.plass og Terje Settenøy på 3.plass. Settenøy kommer fra Vikna kommune, som sammen med Nærøy kommune blir Nærøysund kommune fra 2020.

På de neste plassene følger Janne Jørstad Larsen fra Levanger, ungdomskandidat Mats Persøy fra Levanger, Kim Rud Petersen fra Skaun og Nelly Lian fra Stjørdal.

- Det er svært gledelig at vi har fått ei så bredt sammensatt og kompetent liste som representerer hele Trøndelag. Vi har hatt en god prosess med sammenslåingen av fylkeslagene, og er en sammensveiset gjeng. Nå skal vi stå på sammen for våre viktigste kjernesaker, som bedre veier i hele fylket, en næringsvennlig politikk som styrker distriktene våre, og en skole der kunnskap og valgfrihet står i sentrum, sier Sandaune.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...