Annonse
Nea Radio

Frosta Bobil & Caravan AS kjøper konkurrenten

Tore Børresen og resten av gjengen i Frosta Bobil og Caravan AS har kjøpt opp konkurrenten. Foto: Per Magne Moan

Har kjøpt aksjene i Stjørdal Caravan & Fritid AS.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2020 kl 16:22

Annonse

Frosta Bobil & Caravan AS skriver i en pressemelding mandag at de har inngått en avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Stjørdal Caravan & Fritid AS.

Frosta Bobil & Caravan AS har i dag to avdelinger, Frosta og Ålen, med hovedkontoret på Frosta. pr i dag 18 ansatte og vil etter oppkjøpet styrke bemanningen til totalt rundt 25 årsverk.

Med oppkjøpet av Stjørdal Caravan & Fritid AS vil konsernet bli en av Norges største forhandlere av Hobby og Fendt campingvogner.

Eier og daglig leder av Stjørdal Caravan & Fritid AS, Willy Karlson, som gjennom tiår har drevet selskapet, har nådd pensjonsalder. Han ønsker nå at andre tar over selskapet og er meget tilfreds med at det er Frosta Bobil & Caravan AS som tar over livsverket. Selskapet vil bli drevet videre fra samme lokaler i Stavsjøvegen på Sveberg.

Styret og eiere i Frosta Bobil & Caravan AS er meget tilfreds med at man etter oppkjøpet har tre avdelinger i Trøndelag, og dermed kan styrke sin posisjon i markedet ytterligere med merkene Hobby og Fent campingvogner og bobiler.

– Kundene kan nå velge hvilken avdeling de ønsker å forholde seg til uavhengig av hvor kjøretøyet er kjøpt. Servicegraden og kompetansen styrkes i alle ledd, heter det i pressemeldingen.

Nøkkelord