Nea Radio

Frivillighetspris til Gunnar Berg

I flere år var Gunnar Berg hovedansvarlig for den frivillige styrken under Elden. Foto: Røros kommune

Gunnar Berg får Røros kommunes frivillighetspris.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Formannskapet i Røros gjorde torsdag 15.11.2018 følgende vedtak: Frivillighetsprisen i Røros kommune for 2018 tildeles Gunnar Berg. I statuttene for frivillighetsprisen står det at «Prisen skal deles ut til enkeltpersoner eller lag/organisasjoner som har utført en særlig frivillig innsats og engasjement til beste for medmennesker i Røros kommune».

Gunnar Berg har i snart 50 år arbeidet som frivillig i Røros kommune. Hans samfunnsengasjement er bredt og stort, og spenner fra idrett og kulturliv til arbeid innenfor samfunnslivet for øvrig. Hans frivillige arbeid startet i 1975 som fotballtrener på Røros. En periode var han også fotballtrener på Glåmos.

Innenfor fotballen har Gunnar hatt mange verv, og har bl.a. vært sentral innenfor yngres avdeling i fotballgruppa til Røros IL. Åsgjerdet er et sted Gunnar har lagt ned utallige timer. I lang tid var han ansvarlig for organiseringen av aktiviteten der, mange barn og unge som har møtt Gunnar på denne perlen av en skileikeplass midt i verdensarven.

Innenfor kulturlivet har også Gunnar vært en aktiv medspiller. I flere år var han hovedansvarlig for den frivillige styrken under Elden. Vinterfestspill i Bergstaden har også hatt gleden av å ha Gunnar med på laget som frivillig.

Gunnar har hatt og har et stort samfunnsengasjement. Det er vanskelig å nevne alle hans roller, men i dag er han bl.a. styreleder i Røros frivilligsentral, han leder Røros og Holtålen diabetesforening, han sitter i styret i Røros tur- og løypeforening og i Lions. I begrunnelsen for pristildelingen så trekkes det særlig fram hans allsidighet innenfor det frivillige livet på Røros.

Gunnar Berg får frivillighetsprisen for sitt brede samfunnsengasjement og sitt store bidrag innenfor kultur, idrett og organisasjonsarbeid i Røros kommune. Kommunen gratulerer han med velfortjent pris. Røros kommunes frivillighetspris består av et diplom utarbeidet av Røroskunstneren Eli Wintervold, samt 15 000 kr.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...