Nea Radio

Frivillige i gang før HellRX

Meld deg på: Nå er det bare å registrere seg som frivillig for HellRX i juni. På bildet fra venstre: Thor Mostue, Barbro Kristoffersen og Tore Kristoffersen. Foto: Anne Gundersen

Torsdag var det kick-off for de frivillige under rally VM på Lånkebanen. – Vi har plass til flere, sier Barbro Kristoffersen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Torsdag var det kick-off for de frivillige som skal i sving under VM i rallycross på Lånkebanen i juni. Flere hundre mennesker trengs for at arrangementet skal kunne gå sin gang.

– Vi har veldig mange som er i sving år etter år, sier Barbro Kristoffersen fra HellRX.

– Det alle er enige om er at å være frivillig hos oss, gir et minne for livet.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Våghals

Thor Mosbye har en stemme som er kjent for de fleste rally-entusiaster. Han skal i år, som i utallige år tidligere, være speaker under arrangementet. Torsdag var han konferansier under kick-off`en der også freestyle motorcross-kjører Andre Villa kastet glans over begivenhetene.

– Et av høydepunktene i år, blir at Andre og kompisene hans fra hele verden, skal underholde i pausen på lørdag med et aldeles halsbrekkende motorcross-show, forteller Barbro, som lover at dette blir noe som kommer til å ta pusten fra de fleste.

Våghals: Andre Villa holdt foredrag under kick-off for de frivillige til HellRX. Han lover også et forrykende oppvisning i Motor Cross under Vm. Foto: Anne Gundersen

Plass til flere

Mange frivillige møtte opp torsdag, men Barbro understreker at det er plass til flere.

– Vi går snart i gang med å fordele oppgaver til frivilligkorpset, så her er det bare å melde seg på. Det gjør du ved enten å kontakte meg, eller å gå inn på Facebooksidene våre. sier Barbro Kristoffersen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...