Nea Radio

Friskgården utvider i Værnesregionen

HMS Senteret Stjørdal blir en del av Friskgården Foto: Bjørg Klausen / HMS Senteret

HMS senteret Stjørdal går inn i Friskgården. Værnesregionens ledende bedriftshelsetjeneste styrkes dermed ytterligere og skifter samtidig navn til Friskgården HMS Værnes.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2018 kl 10:48

HMS senteret Stjørdal har siden 1983 vært den største lokale bedriftshelsetjenesten. Bodil Myhr blir ansatt som daglig leder og går inn som deleier sammen med lokale Glava, Bewi og Selbu HMS.

Bodil Myhr har siden 2002 drevet Friskgården Stjørdal med tjenester til både enkeltpersoner og virksomheter. Dette på oppdrag fra NAV, fastlegene og fra virksomhetene.

Siden 2017 har det vært ført samtaler med mål om en felles bedriftshelsetjeneste med HMS senteret Stjørdal og Friskgården

- Friskgården HMS Værnes blir et lokalt kompetansesenter for HMS og bedriftshelsetjeneste i Værnesregionen og omegn. For kundene vil det bety at de vil få tilgang på den solide erfaringen og tjenestene som både HMS-senteret Stjørdal og Friskgården har levert, sier Bodil Myhr.

BODIL MYHR blir daglig leder for Friskgården HMS Værnes. Foto: Friskgården

Ti ansatte

Til sammen vil det være ti ansatte i Friskgården HMS Værnes.
Målet er å bidra til robuste og helsefremmende bedrifter med langtidsfriske medarbeidere og lønnsomt nærvær. Det gjennom at Friskgården HMS Værnes leverer bedriftshelsetjenester, kompetanse og prosjektsamarbeid.

Tilfreds styre

- Styret i HMS Senteret Stjørdal AS er meget tilfreds med å få eierne av Friskgården Stjørdal med på laget. Vi har en utfyllende kompetanse, som gjør at vi samlet vil få en slagkraftig enhet.
Målet med denne prosessen har vært at vi skal være bedre rustet til å tilfredsstille dagens og fremtidens krav i markedet. Samtidig vil vi videreføre vår strategi om fortsatt lokal representasjon, med de fordeler det gir for våre kunder.
Prosessen har også hatt som mål at vi skal sikre og utvikle den verdifulle kompetansen ansatte i bedriften besitter.
Samlet vil dette gi oss kvalitet og styrke, som gjør oss i stand til å levere bedre tjenester til det beste for våre kunder. Det sier Eva Sollihaug, styreleder og Mikal Langseth, styremedlem og også representant for Selbu HMS.

Selvstendig selskap

Friskgården Stjørdal fortsetter som selvstendig selskap med leveranser og tjenesteutvikling rettet mot enkeltpersoner og sykemeldte gjennom Oppfølging og Arbeidsrettet rehabilitering. De lokale Friskgårdene vil samarbeide for å tilby helhetlige gode løsninger for kundene.

- Sammen kan vi tilby flere tjenester og nye arbeidsmåter for bedriftene og deres ansatte. Vi ser fram til å fortsette å videreutvikle våre tjenester til det beste for både virksomhetene og deres ansatte.  Dette skjer også i samarbeid med ulike forskningsmiljø, blant annet ved NTNU og BI Handelshøyskolens, sier Myhr.
- Vi blir en solid og lokal leverandør som kjenner regionen og arbeidslivet godt, men som også kan levere tjenester nasjonalt, understreker hun.

Friskgården har befestet sin posisjon i Trøndelag gjennom samarbeid og utvikling sammen med de andre Friskgårdene. I Trøndelag og på Helgeland finnes nå foruten Friskgården på Stjørdal også Friskgårder i Mo i Rana, Brønnøysund, Grong, Steinkjer og Trondheim.

Friskgården Stjørdal og Friskgården HMS Værnes har lokaler på Stjørdal og Skatval samt kontorer i Selbu, Meråker, Verdal, og Trondheim.

HMS Senteret Stjørdal er Værnesregionens ledende bediftshelsetjeneste og skifter nå navn til Friskgården HMS Værnes. Foto: Bjørg Klausen / HMS Senteret

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...