Nea Radio

Verdal:

Frigir navnet på mannen som ble funnet død

Stor leteaksjon: Store styrker lette etter den savnede mannen, som ble funnet død mandag kveld. Foto: Tariq Alisubh/NRK

Tirsdag formiddag frigir politiet i Trøndelag navnet på mannen som ble funnet død i Verdal, etter en større leteaksjon gjennom helgen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2020 kl 16:03

En mann i 30-årene som ble meldt savnet fra en hytte i Vera i Verdal lørdag kveld, ble to døgn senere funnet død ute i terrenget.

Store styrker ble satt inn i søket, og det ble også tatt i bruk drone og et Seaking redningshelikopter i søkene etter mannen.

Mandag kveld klokka 19.55 meldte mannskap om bord i Sea King-helikopteret at de hadde gjort et funn av en omkommet person.

- Vedkommende er identifisert og det er han som vi har lett etter. Han ble funnet utendørs litt i utkanten av prioritert søksområde ved hjelp av helikopter,sa operasjonsleder Ole Petter Hollingen til Adresseavisen mandag.

Ikke mistanke om noe kriminelt

Det var 31 år gamle Kim Robert Bjørnmelen som ble funnet omkommet av letemannskaper mandag kveld.

- Dødsårsaken er per nå ikke fastslått og det vil bli foretatt en obduksjon, men det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, skriver politiet i en pressemelding.

Navnet frigis i samråd med Bjørnmelens familie.

Funnet omkommet: Det var 31 år gamle Kim Robert Bjørnmelen som ble funnet omkommet av letemannskaper mandag kveld. Han ble meldt savnet lørdag kveld, og en større leteaksjon ble igangsatt. Foto: Privat

Det har vært så mange som hundre personer i søk samtidig i forbindelse med leteaksjonen.

- Det har vært et stort apparat i sving her. Jeg vil rette en stor takk til de frivillige som har deltatt i leteaksjonen. Vi er helt avhengig av den bistanden, sa operasjonsleder Ole Petter Hollingen til Adresseavisen mandag kveld.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...