Annonse
Nea Radio

Verdal:

Frigir navnet på mannen som ble funnet død

Stor leteaksjon: Store styrker lette etter den savnede mannen, som ble funnet død mandag kveld. Foto: Tariq Alisubh/NRK

Tirsdag formiddag frigir politiet i Trøndelag navnet på mannen som ble funnet død i Verdal, etter en større leteaksjon gjennom helgen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2020 kl 16:03

Annonse

En mann i 30-årene som ble meldt savnet fra en hytte i Vera i Verdal lørdag kveld, ble to døgn senere funnet død ute i terrenget.

Store styrker ble satt inn i søket, og det ble også tatt i bruk drone og et Seaking redningshelikopter i søkene etter mannen.

Mandag kveld klokka 19.55 meldte mannskap om bord i Sea King-helikopteret at de hadde gjort et funn av en omkommet person.

- Vedkommende er identifisert og det er han som vi har lett etter. Han ble funnet utendørs litt i utkanten av prioritert søksområde ved hjelp av helikopter,sa operasjonsleder Ole Petter Hollingen til Adresseavisen mandag.

Ikke mistanke om noe kriminelt

Det var 31 år gamle Kim Robert Bjørnmelen som ble funnet omkommet av letemannskaper mandag kveld.

- Dødsårsaken er per nå ikke fastslått og det vil bli foretatt en obduksjon, men det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, skriver politiet i en pressemelding.

Navnet frigis i samråd med Bjørnmelens familie.

Funnet omkommet: Det var 31 år gamle Kim Robert Bjørnmelen som ble funnet omkommet av letemannskaper mandag kveld. Han ble meldt savnet lørdag kveld, og en større leteaksjon ble igangsatt. Foto: Privat

Det har vært så mange som hundre personer i søk samtidig i forbindelse med leteaksjonen.

- Det har vært et stort apparat i sving her. Jeg vil rette en stor takk til de frivillige som har deltatt i leteaksjonen. Vi er helt avhengig av den bistanden, sa operasjonsleder Ole Petter Hollingen til Adresseavisen mandag kveld.

Nøkkelord