Nea Radio

Dødsulykken på E6:

Frigir navnet på den omkomne

Dødsulykke: Politiet har frigitt navnet på mannen som døde i kollisjonen mellom en personbil og en lastebil på Gaulabrua ved Støren. Foto: Morten Karlsen/NRK

Det var 35 år gamle Espen Stabben Schønberg, som omkom i dødsulykken på Støren tirsdag morgen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.01.2021 kl 15:56

Schønberg var bosatt i Trondheim, men opprinnelig fra Stjørdal.

Han etterlater seg en datter.

I en pressemelding skriver politiet at navnet frigis i samaråd med familien

Frontkollisjon

Det var klokken 06.54 politiet fikk melding om en ulykke på E6 på Gaulabrua ved Støren i Midtre Gauldal.

Den omkomne satt alene i en personbil som frontkolliderte med en lastebil. Ingen flere personer ble fysisk skadd i trafikkulykken.

– Vi kom forholdsvis raskt til stedet, da sto trafikken i begge retninger, sier operasjonslederen.

Gjorde undersøkelser på stedet

Trafikken ble omdirigert gjennom Støren sentrum, mens krimteknikere fra Trondheim, ulykkesgruppa til Statens vegvesen og Statens havarikommisjon for transport gjorde undersøkelser på stedet.

Politiet vil fortsette å etterforske ulykken både taktisk og teknisk, og eventuell årsak til ulykken vil ikke bli klar før etterforskningen er avsluttet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...