Nea Radio

Nea Radio

Nye Selbu sykehjem:

Fremdrift på tross av pandemien

I rute: På tross av koronautbruddet går det meste etter planen under byggingen av nye Selbu sykehjem. Foto: John Renå

Da koronapandemien rammet, ble det innført tiltak på byggeplassen. Dermed er fremdriften god for byggingen av nye Selbu sykehjem.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Da landet ble stengt ned, ble det straks innført tiltak på byggeplassen hvor nye Selbu sykehjem reises. Renholdsrutiner ble endret, spiserom ble ominnredet og alle møter på anleggskontoret ble enten skalert ned, avholdt på Teams eller blir avholdt på bygget.

– Entreprenør har selvfølgelig, og med full rett, varslet om at fristen for ferdigstillelse forlenges, forklarer prosjektleder i Selbu kommune, John Renå. Kommunen er i tett dialog med entreprenør og hans underleverandører.

– Per i dag har bygget merket veldig lite til den situasjonen vi er kommet i, sier han videre.

– Det er lite reduksjon i mannskap, kun noen få har vært hjemme med barn eller egen pålagt karantene.

Entreprenøren fikk imidlertid en utfordring vedrørende gulvbelegget som produseres i Italia.

– Der har produksjonen naturligvis stoppet opp, men med litt omdisponering og omvalg kommer dette på plass i tide.

Han vedgår at situasjonen enda ikke er avklart og at det kan komme nye forhold til som kan forsinke byggeprosessen.

– Men i tiden fremover vil det være stor aktivitet rundt det nye og gamle sykehjemmet og veianlegget Nestansringen. Målet er å få om asfaltering månedsskifte Juli-August. Planen om å kunne flytte inni oktober eller november ser fortsatt ut til holde.

Renå legger til at alle som ønsker å se bygget før det ferdigstilles, vil få anledning til det.

– Det er et flott bygg og jeg anbefaler alle å ta det i øyesyn om de har lyst til det, avslutter Renå.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...