Nea Radio

Dødsulykken på Røros:

Fremdeles ikke identifisert

Veien forbi ulykkesstedet var stengt fredag morgen og formiddag. Foto: Marit Langseth

Personen som omkom i utforkjøringen på Røros natt til fredag er fremdeles ikke identifisert, opplyser politiet klokken 12.30.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2018 kl 12:51

– Vedkommende er ikke identifisert ennå. Vi har en teori om hvem det kan være, og vi har vært i kontakt med pårørende av personen, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Bjørn Handegard, klokken 12.30.

Spesialenheten for politisaker har nå tatt over saken og de vil etterforske saken videre.

– I og med at vedkommende stakk av fra politiet, vil spesialenheten for politisaker bli koblet inn her. Det er fast rutine, opplyste lensmann, Ulf Vintervold, fredag morgen.

Ble erklært død på stedet

Det var klokken 02.13 natt til fredag at en politipatrulje meldte til operasjonssentralen at en bil hadde unnlatt å stoppe for kontroll.

– Det var en patrulje fra Røros som gjorde et forsøk på å stanse en bil de traff på i Oslovegen. Bilen stakk fra dem og kjørte inn Falunvegen og opp Dalsvegen. Her ble bilen borte for dem og de kjørte etter. Etter hvert finner de bilen som har kjørt ut og i grøfta, sier politiets innsatsleder, Roger Mogstad, til NRK.

Det var kun én person i bilen, og vedkommende ble erklært død på stedet.

Veien åpnet igjen

Veien forbi ulykkesstedet i Dalsvegen var stengt mens ulykkesstedet ble undersøkt, men ble åpnet igjen rundt klokken 11.30 fredag.

De involverte politifolkene blir tatt hånd om av lensmannen i Røros.

– Det er en traumatisk opplevelse selvsagt. De får støttesamtaler og vi debriefer, sa Vintervold fredag morgen.

Politiet har gjort krimtekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Foto: Marit Langseth

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...