Annonse
Nea Radio

Frekke tyver stjal campingvogn

Dette er den stjålne campingvogna. Reg.nr UK9128 Foto: Privat

Natt til søndag stjal tyver en campingvogn som var plassert ved Høgda parkering mellom Selbustrand og Mostadmarka.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2020 kl 11:58

Annonse

Da Frode Tafjord skulle gå ned til campingvogna søndag morgen, så var den borte. Hadde noen tatt bilder av oss da vi kom ned, så hadde det nok vært noen lange masker. Forteller Frode over telefonen, mens han er for å handle nye klær. Det var Selbyggen som først omtalte saken.

Du kan høre radiointervjuet med Frode Tafjord her:

Alt var i campingvogna

Vi lå på hytta til noen venner, så da vi kom ned til campingvogna dagen etter, så var den borte. Alt vi hadde med oss lå i campingvogna, klær, billetter til en konsert vi hadde gledet oss til og høreapparatet til kona. Det eneste vi har igjen er ekstraspeilene, sier en lattermild men fortvilt campingvogneier. Man må jo bare le av det, kan ikke gå rundt å irritere seg over at den er borte itillegg til at man skal forsøke å spore den opp igjen.

Folk hjelper til

Vil benytte anledning til å takke alle som hjelper til med å dele innlegget mitt om den stjålne campingvogna på facebook. I skrivende stunde har innlegget blitt delt over tusen ganger. Skulle noen ha tips om hvor den kan befinne seg, så ta kontakt enten med politiet eller Frode Tafjord selv.

Nøkkelord

Annonse