Nea Radio

Mann pågrepet:

Truet en annen mann i Malvik

Det skal også ha blitt skutt med luftvåpen

Søker etter våpen: Søket foregår ved Malvikvegen mellom Hommelvik og Sveberg. Det er satt inn hundepatrulje i søket og det brukes også drone. Foto: Runar Kjøsen

Det har også kommet opplysninger om at det skal ha blitt skutt med luftgevær.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.10.2020 kl 19:31

En mann er pågrepet på Sveberg i Malvik for å ha kommet med trusler mot en annen mann. Det meldte politiet på Twitter søndag klokka 18.30. Mannen skal være i 30-årene.

– Politiet fikk melding om en trusselsituasjon i Malvik kl 17.30. Vi fikk også melding om at det skal være skutt med luftgevær. Vi rykket ut med brann og resurs, sier innsatsleder or Erik Børstad til Nea Radio.

Ingen skal være skadet i situasjonen. Gjerningsmannen ble pågrepet ikke langt unna og er nå fraktet inn til sentrum politistasjon for avhør,

Fornærmede ble avhørt på stedet.

– Våpenet er ikke funnet foreløpig, men vi søker fortsatt. I tillegg til politihund bruker vi også drone i lufta, sier innsatsleder or Erik Børstad.

Hør intervjuet med innsatsleder i avspilleren under bildet:

Drone: Det er også satt inn drone i søket, sier innsatsleder Tor Erik Børstad til Nea Radio. Foto: Runar Kjøsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...