Nea Radio

Fram tok over tabelltoppen

Trenerduellen mellom Johannes Stokke og Bjørn Johan Nytrø. Foto: Synne Dyrhaug

Lånke tok imot Fram på Tønnsåsen for en skikkelig toppkamp i 5.divisjon, etter kampen var det skatvalingene som kunne smile bredest etter å ha tatt tre poeng og tabelledelsen med seg hjem.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2018 kl 21:19

LÅNKE - FRAM 1-2 (0-0)

Lokaloppgjør er ikke helt som andre kamper, det kjennes allerede før første spark på ballen er gjort. Det blir snakket og fyrt opp i mange dager i forveien, og på oppvarmingen er det mange nervøse spillere. Slik var det også idag, og det satte sitt preg på starten av kampen. Ingen av lagene klarte å skape de absolutt store sjansene og spillet bølget en del fram og tilbake uten at noen klarte å ta tak i kampen. Allikevel var det nok Fram som kunne gå til pause med den beste følelsen, de hadde skapt noen halv sjanser uten å sette lånkes keeper Johannes Stokke helt ut av spill.

I det 62 minutt kom den første scoringen, og det trengte kampen. August Arnstad kunne enkelt heade ballen i målet etter et innlegg av Johan Valstad. Sistnevnte skore 0-2 målet før Håvard Fuglem for Lånke reduserte. Med nesten 20 minutter igjen på klokka lå det ann til å bli skikkelig spennende.

Lånke presset på slutten og Fuglem som ble flyttet fram som spiss, kunne blitt tomålskorer, men Fram sto imot og tok med alle tre poengen hjem til Skatval. Alt i alt en fortjent seier, og det betyr at Fram overtar tabelltoppen til fordel for Lånke på andreplass.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...