Nea Radio

Fra Ren Røros til Røroshytta

Arne Horten starter som daglig leder for Røroshytta 2. mai. Foto: Per Magne Moan

Arne Horten er nå ansatt som ny daglig leder hos hytteprodusenten Røroshytta og forlater dermed Ren Røros, hvor han har hatt stillingen som administrerende direktør.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Arne Horten (61) fra Os har bred ledererfaring fra flere virksomheter. I arbeidslivet er det produksjon og logistikk som har vært hovedområder, med erfaring fra bedrifter som Flokk (HÅG), Raufoss Industripark, Norbit (Kitron) og Synnøve Finden.

Satser på å videreutvikle Røroshytta

De siste syv årene har Horten vært ansatt som administrerende direktør i Ren Røros Digital.

- Jeg er trygg på at Arne vil gjøre en god jobb med å utvikle Røroshytta videre sammen med meget kompetente medarbeidere. At vi ansetter en kapasitet som ham er et klart signal om at Mestergruppen satser på å utvikle Røroshytta videre og ønsker å øke selskapets markedsandel innen laftehytter. Produktet er svært godt og merkevaren sterk, sier Konsernsjef i Mestergruppen Mikkel Sandvik i en pressemelding.

Starter i mai

Arne Horten gleder seg til oppgaven som han starter senest den 2. mai.

- Jeg ser frem til å bidra aktivt til videreutvikling av Røroshytta, sammen med det gode teamet som er der fra før. Vekst og utvikling av Røroshytta er min hovedmotivasjon for å takke ja til jobben. Konseptet til Røroshytta er spennende, og jeg ser potensial i å videreutvikle dette, sier Horten.

Omsettning på 30 millioner

Røroshytta er en landsdekkende leverandør av lafta tømmerhytter- og hus. De ble etablert på starten av 1960-tallet, og har i dag 11 ansatte og en omsetning på 30 millioner kroner.

Røroshytta har sin arkitektoniske forankring i området rundt Røros.

Arven fra Røros

- Denne arven stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folk levd i hus av solid Rørostømmer i mange generasjoner. Vi leverer laftekvalitet av ypperste sort, og kombinerer gamle håndverkstradisjoner med nye og revolusjonerende metoder, melder Røroshytta i en pressemelding.

Røroshytta er en del av Mestergruppen, et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling med en omsetning på 14 milliarder kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...