Nea Radio

Fra Næringshagen til Frontal Media

Fra venstre: Kurt Näslund, Jonas Jansen Ramsfjell, Lars Geithe, Margit Wintervold, Andrew Boothman, Sigrid M. Jansen, Shervin Danai alle fra Frontal Media og administrerende direktør Arnt Sollie i Røros E-Verk. Foto: Tom Gustavsen

Sigrid M. Jansen slutter i Rørosregionen Næringshage for å bli Brand Identity Manager i Røros E-verk og daglig leder i Frontal Media as.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Frontal Media as på Røros skriver i en pressemelding at de har ansatt Sigrid M. Jansen(50) som ny daglig leder. Jansen skal samtidig arbeide som merkevarebygger for Røros E-verk.

Infonett Røros, et datterselskap av Røros E-verk, eier i dag 33 prosent av Frontal Media og Infonett vil øke denne eierandelen til 75 % i løpet av 2019 og 2020. Koblingen mellom Frontal Media og E-verket blir dermed tettere og Sigrid Jansen vil dele tiden sin mellom stillingen som daglig leder i Frontal Media og merkevarebygger for Røros E-verk med alle sine datterselskap. Kurt Näslund, som i dag er daglig leder og hovedeier i Frontal Media, ønsker å jobbe med filmproduksjon på heltid og vil derfor fratre stillingen som daglig leder.

- Dette gir oss større kapasitet på filmproduksjon, samtidig som vi styrker oss innen salg og prosjektledelse når Sigrid tiltrer. Begge deler er noe vi lenge har ønsket og jeg tror det vil gi hele Røros-miljøet et løft, sier Arne Horten, som er styreleder i Frontal Media.

Bærekraft og klimateknologi

– Vi er inne i en omstillingsprosess og står midt oppe i det grønne skifte med flere selskaper som skal ha en overordnet, felles profil under begrepet Ren Røros. Ren er avledet fra Røros Energi og det internasjonale begrepet Renewable Energy, sier Arnt Sollie, som administrerende direktør i Røros E-verk.

Røros E-verk har definert Ren Røros som en felles avsender for alle produkter og tjenester som E-verket leverer innenfor det selskapet definerer som bærekraftig klimateknologi. Sollie forteller at det nå jobbes med grafisk profil, selskapsnavn, arbeidsprosesser, kontorlokaler og hvilke produkter Ren Røros skal utvikle og levere.

- Norge har skapt få nye arbeidsplasser i forbindelse med elektrifiseringen av fossilt energibruk og det grønne skiftet. Der ønsker vi å ta en posisjon, sier Arnt Sollie videre. - Det er derfor svært gledelig at vi har fått med oss Sigrid M. Jansen på laget for å styrke fokus på den omstilling som selskapet skal gjennom.
Stillingen har fått den noe utradisjonelle tittelen «Merkevarebygger». Dette er gjort for å rette et tydelig fokus på omstilling og på det å skape noe nytt, men også fordi vi har ambisjoner om å ta en nasjonal posisjon på enkelte områder. Da må vi gjøre selskapet og det vi leverer kjent i markedet, vi må rett og slett bli en merkevare for hele Norge, fortsetter Sollie.

Et sterkt fagmiljø

Sigrid M. Jansen (50) kommer fra stillingen som rådgiver og prosjektleder i Rørosregionen Næringshage. Jansen hadde ansvaret for å bygge opp og lede Næringshagen fra 2011. Sigrid er utdannet grafisk designer med videreutdanning innenfor næringsutvikling og innovasjon.

-Gjennom å styrke og videreutvikle Frontal Media skal vi bygge et sterkt fagmiljø innen posisjonering, design og kommunikasjon, sier Sigrid M. Jansen. – Dette er en unik mulighet og et arbeid jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på. Og vi skal sørge for at fagmiljøet rundt Ren Røros og Frontal Media skal komme næringslivet i hele Rørosregionen til gode.

Ren Røros

Ren Røros er utledet fra Røros Energi og er det overbyggende navnet for tjenester og virksomheter tilknyttet Røros Elektrisitetsverk med alle sine datterselskaper.
Ren Røros handler om klimateknologi og bærekraft. Om produkter og tjenester for å skape framtidas energisystem og ta vare på og utvikle det beste ved Røros.

Røros Elektrisitetsverk AS

Røros E-verk har i overkant av 70 fast ansatte, inklusiv datterselskapet Infonett Røros. Bedriften er en betydelig lærebedrift med 7 lærlingeplasser. Største eier er Røros kommune med 66,67% av aksjene, 33,33% er eid av kundene.

Røros Elektrisitetsverk omfatter datterselskapene Røros E-Verk Kraft, Røros E-Verk Nett, Røros E-Verk Installasjon, Infonett Røros og Ren Røros Intelligent Automation. Selskapet har også eierandeler i Glommen & Lågen Brukseierforening og Røros Elektrohandel. Konsernet hadde i 2017 en totalomsetning på nær 170 millioner.
 

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...