Annonse
Nea Radio

Feiret overgangen fra LHL til Unicare

Overgangen til Unicare ble markert med kake og Mozell til de ansatte i lunsjpausen. Daglig leder Mary Anne Bakos holdt en liten tale. Foto: Marit Langseth

– Akkurat nå ser fremtiden lys ut, sa daglig leder Mary Anne Bakos under markeringen av at LHL-klinikkene på Røros er blitt til Unicare Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

– Vi er glade for at vi kommer inn i en virksomhet som har lyst til å satse på det vi driver med, sier daglig leder ved Unicare Røros, Mary Anne Bakos.

1. april var LHL-klinikkene Røros historie. De nye eierne, Unicare, tok over, og denne overgangen skjedde på ei helg, forteller Bakos.

– Overgangen har vært hektisk. Det var en såkalt «clean cut» fra LHL til Unicare, hvor alt måtte skje på ei helg. Derfor ble alle programmer og all data tatt ned på fredagen, og så ble helga brukt til overgangen til nye programmer, applikasjoner og plattformer. Men det har gått fantastisk bra, sier hun.

Jon Horten fikk æren av å klippe snora, da han var den ansatte som hadde vært ved rehabiliteringssenteret lengst. Foto: Marit Langseth


Tirsdag ble overgangen markert ved rehabiliteringssenteret. Ansatte og presse var invitert til kakespising, snorklipping og Mozell.

– Vi har stor tro på at dette blir veldig bra. Unicare ønsker å satse på rehabilitering og videreutvikling av rehabilitering, og det er jo det vi vil også, sier Bakos.

Selv om rehabiliteringssenteret har fått nye eiere, betyr det ikke at det skjer store endringer på senteret. I alle fall ikke ennå.

– Vi drifter som før, vi har det samme tilbudet som før, alle ansatte er med over og vi har avtalen vår med Helse Midt-Norge, som går ut om sju år. I tillegg håper vi å kunne ekspandere. Vi håper å kunne få ny aktivitet hit og at vi kan øke tjenesteytingen vår.

– Så fremtiden ser lys ut?

– Akkurat nå gjør den det, ja.

Hør intervjuet med Mary Anne Bakos her:

Nøkkelord

Annonse