Nea Radio

Feiret overgangen fra LHL til Unicare

Overgangen til Unicare ble markert med kake og Mozell til de ansatte i lunsjpausen. Daglig leder Mary Anne Bakos holdt en liten tale. Foto: Marit Langseth

– Akkurat nå ser fremtiden lys ut, sa daglig leder Mary Anne Bakos under markeringen av at LHL-klinikkene på Røros er blitt til Unicare Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi er glade for at vi kommer inn i en virksomhet som har lyst til å satse på det vi driver med, sier daglig leder ved Unicare Røros, Mary Anne Bakos.

1. april var LHL-klinikkene Røros historie. De nye eierne, Unicare, tok over, og denne overgangen skjedde på ei helg, forteller Bakos.

– Overgangen har vært hektisk. Det var en såkalt «clean cut» fra LHL til Unicare, hvor alt måtte skje på ei helg. Derfor ble alle programmer og all data tatt ned på fredagen, og så ble helga brukt til overgangen til nye programmer, applikasjoner og plattformer. Men det har gått fantastisk bra, sier hun.

Jon Horten fikk æren av å klippe snora, da han var den ansatte som hadde vært ved rehabiliteringssenteret lengst. Foto: Marit Langseth


Tirsdag ble overgangen markert ved rehabiliteringssenteret. Ansatte og presse var invitert til kakespising, snorklipping og Mozell.

– Vi har stor tro på at dette blir veldig bra. Unicare ønsker å satse på rehabilitering og videreutvikling av rehabilitering, og det er jo det vi vil også, sier Bakos.

Selv om rehabiliteringssenteret har fått nye eiere, betyr det ikke at det skjer store endringer på senteret. I alle fall ikke ennå.

– Vi drifter som før, vi har det samme tilbudet som før, alle ansatte er med over og vi har avtalen vår med Helse Midt-Norge, som går ut om sju år. I tillegg håper vi å kunne ekspandere. Vi håper å kunne få ny aktivitet hit og at vi kan øke tjenesteytingen vår.

– Så fremtiden ser lys ut?

– Akkurat nå gjør den det, ja.

Hør intervjuet med Mary Anne Bakos her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...