Nea Radio

Overgangsvinduet:

Fra fjæra til Lerkendal

Fra blått til hvitt: I 2020-sesongen scoret Ole Sæter 11 mål på 20 kamper for Ranheim i OBOS-ligaen. Nå går turen til Lerkendal for 24-åringen. Foto: Henrik Einangshaug

Vinterens overgangsvindu i norsk og internasjonal fotball er åpent til 1. april. For en av Ranheims storspillere sist sesong, går turen nå til Lerkendal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2021 kl 11:37

Rosenborg og Ranheim er enige om en overgang for Ole Hammerfjell Sæter. 24-åringen har skrevet under på en kontrakt ut 2023.

- Det er surrealistisk å sitte her i Rosenborg-drakta. Det er en følelse jeg ikke har kjent på noen gang tidligere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Ole Sæter til RBK.no.

Sæter er godt fornøyd med at han nå kan se gode resultater av arbeidet han har lagt ned.

- Jeg kjenner på en veldig stolthet på det arbeidet jeg har lagt ned de siste årene. Jeg har aldri gitt opp til tross for hva andre har sagt om meg. Jeg har trodd på meg selv og stått i det. At man da lykkes til slutt er ekstremt deilig, fortsetter han.

For det har ikke vært en enkel vei til toppen for Sæter med en fortid i Trond, Strindheim, Sverresborg, Kristiansund, Nardo og Ranheim.

- Hvis du har sagt at jeg skulle sitte her nå til de tidligere trenerne mine, så hadde de brutt ut i latter. Jeg tror ikke noen av dem har skjønt hvilken indre drivkraft jeg har. Og troen på at man kan lykkes skal man ikke undervurdere.

I ny drakt: Ole Hammerfjell Sæter har skrevet under på en treårskontrakt med Rosenborg. Foto: RBK.no

Sliter med skade

Sportslig leder Micke Dorsin er glad for at en ny trønder er på plass i stallen.

- Ole har hatt en annerledes vei til Rosenborg enn hva andre trøndere bruker å ha. Det viser at det er flere veier til "målet". Ole er en spennende spiller som vi har stor tro på skal slå til her, sier Dorsin.

Men et lite skår i gleden er at Sæter sliter med en ankelskade.

- Vi var klare over at han slet med ankelen som det ble tatt bilde av i forrige uke. Det er avtalt en vurdering hos idrettsortoped. Videre behandling av ankelen blir avgjort i slutten av neste uke, sier RBK-lege Reidar Due.

Om alt går etter planen kan Ole Sæter få sin debut for Rosenborg mot laget han forlot, Ranheim. De to lagene møtes til treningskamp på Frøya, 6. februar.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...