Nea Radio

Melodi Grand Prix:

Fra Dalsbygda til Fornebu

Tar turen til Fornebu: Kristian Galaaen Bredalslien, Roar Galaaen Bredalslien og Bendik Johnsen i rap-trioen TuVeia er klare for helgas delfinale i Melodi Grand Prix.

Til helga skal gutta i TuVeia delta i den femte delfinalen i årets utgave av Melodi Grand Prix (MGP).

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2021 kl 11:32

Det ble klart etter NRKs pressekonferanse om helgas delfinale, mandag morgen. Det første målet er å komme seg til den norske finalen, men med en god dose flaks og sjarm kan reisen ende opp i Rotterdam om noen måneder.

– Låta som har fått navnet "Bli med meg på gar'n" er en hyllest til den norske bonden og bygdenorge generelt, sier gutta i TuVeia med stort engasjement.

Satser på sceneshowet

TuVeia er en rap-gruppe fra Dalsbygda, som består av de tre guttene Roar Galaaen Bredalslien, Kristian Galaaen Bredalslien og Bendik Johnsen. Gutta innrømmer at de ikke har spilt så voldsomt store konserter før, og at de er spente foran helga.

– Dette er helt nytt for oss, og vi hadde ikke sett for oss det her for ett år siden. Så vi er veldig spente, sier de.

Musikken som TuVeia serverer er kanskje ikke det man forbinder med MGP, men guttene tror de kan sjarmere publikum.

– Vi har et spesielt preg som kan fenge mye folk, og vi satser mye på sceneshowet, sier gutta i gruppa.

De presiserer også at bygdenorge er stort, og at de tidligere har fått mange gode tilbakemeldinger på musikken de har gitt ut.

Om alt blir slik som guttene ønsker er det rap fra Dalsbygda som kan gi Norge suksess i Rotterdam om noen måneder.

TuVeias delfinale sendes på NRK1 førstkommende lørdag, klokken 19.50.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...