Nea Radio

Nea Radio

Fotball: Selbu snudde 0-3 til 3-3 mot Bjørgan

Håkon Gullbrekken fikk fornyet tillit på midtbanen mot Bjørgan. Foto: Per-Erik Ofstad

0-3 sto det på måltavla før Alexander Sagmyr våknet til og sikret et poeng for Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2018 kl 12:50

Bjørgan åpnet scoringsballet med scoring etter omlag et kvarter. En heading fra omlag to meters hold ble headet inn etter en corner. Kun minutter senere kunne Bjørgan på nytt juble etter at et skudd fra 30 minutter snek seg bak Arild Alseth i buret hos Selbu. 0-3 kom etter at hjemmelaget fikk et stygt balltap dypt i midtbaneleddet. Rett før pause reduserte Alexander Sagmyr til 1-3, og et lite håp ble tent for Selbu.

Selbu-Bjørgan

Resultat: 3-3 (1-3)
Målscorere for hjemmelaget: Alexander Sagmyr (2), Thomas Dyrdal
Kveldens variant: Espen Trondseth forlater arenaen en time før kampstart for å tømme en kjeller full av vann i Flora. Kommer tilbake og sitter på benken de siste ti minuttene.

Opphenting i andre omgang

Kaptein Ole Garberg mener det var et bestemt hjemmelag som entret banen etter sidebytte. Det tok ikke mange minuttene før Thomas Dyrdal satte inn 2-3, og Selbu ble det virkelig førende laget. Sagmyr gjorde sitt andre for kvelden med en herlig volley fra sekstenmeteren. Etter utligningen var det Selbu som hadde momentumet, og gjorde mest for å få et vinnermål.

Store sjanser og rødt kort på overtid

På overtid ble den hurtige innbytteren Erlend Lysø spilt igjennom, og fikk utfordre Bjørgans bakerste forsvarer. Den rutinerte forsvareren fikk problemer med å følge de hurtige beina på unggutten, og endte opp med å regelrett klippe Lysø rett ned. Forsvareren mottok et meget fortjent rødt kort, men avverget med all sannsynlighet tap. Vegard Nytrø ga midtstopper Dag Uglem tillit på det påfølgende frisparket fra 25 meter, men skuddet gikk over mål.

Ny hjemmekamp allerede torsdag

Det endte med et poeng for hjemmelaget etter en rotete første omgang, men en betydelig bedre andre omgang. Sterkt er det uansett å komme tilbake fra 0-3. Neste hjemmekamp venter allerede på torsdag mot Byneset. Da mener Ole Garberg Selbu må være betydelig mer påskrudd når kampen starter.

Ole Garberg etter 3-3 mot Bjørgan.

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Enda en bjørn skutt i Selbu

Enda en bjørn skutt i Selbu

En hannbjørn på 71 kg ble skutt ved Slindvatnet i Selbu torsdag ettermiddag. Det er den andre denne uka.

Klart for Tydalsfestival

Klart for Tydalsfestival

Etter hektisk arbeid de siste dagene, er det nå klart for Tydalsfestivalen fredag og lørdag. Campingen er for lengst utsolgt, men det finnes ledige helgepass og dagsbilletter til både fredag og lørdag.

Regnvåt trubadur på bøljan grå

Regnvåt trubadur på bøljan grå

Rundt 200 båter er på vei til Trondheim i forbindelse med Forbundet KYSTENs landsstevne for 2019. Selbygg, trubadur og lærer, Eilert Otten, svingte årene i en av dem en stund.

Verdens vakreste sjøreise?

Verdens vakreste sjøreise?

Hurtigruten langs Lofoten? Prøv heller Essand 4 på Essand og Nesjøen!

Bjørnejegere skjøt hund

Bjørnejegere skjøt hund

Uhell førte til at en hund som deltok i bjørnejakta i Selbu denne uken ble skutt og drept.

Ung hannbjørn skutt i Selbu

Ung hannbjørn skutt i Selbu

En ung hannbjørn på 68,5 kilo ble skutt i Selbu mandag kveld.

Siste nytt i Sport Vis flere

Helland herjet under comebacket

Helland herjet under comebacket

OPPDATERT: Avansementet var aldri i fare for Rosenborg som slo Linfield 6-0 sammenlagt i første kvalifiseringsrunde til Champions League.

Stas å arrangere Petanca Grand Prix i Stjørdal

Stas å arrangere Petanca Grand Prix i Stjørdal

Det lå an til en spennende og innholdsrik helg på Hegre gård i Hegra, da Petanca Grand Prix ble arrangert i Stjørdal for første gang

De utskjelte slo tilbake under RBK-lekestue

De utskjelte slo tilbake under RBK-lekestue

OPPDATERT: Hedenstad, Søderlund og Konradsen kjørte fullstendig lekestue med Viking.

Ny sykkelseier til Amund Solli

Ny sykkelseier til Amund Solli

Forrige lørdag vant han sykkelrittet Øyungen Rundt. Torsdag ble det seier i det 149 km lange ForbondeLoppet.

Klart for ForbondeLoppet

Klart for ForbondeLoppet

En intens og fantastisk sykkeluke i Funäsfjällen starter med den andre utgaven av ForbondeLoppet torsdag morgen.

Væktarstua Cup

Væktarstua Cup

Damelaget fra Røros og herrelaget fra Brekken ble årets vinnere av Væktarstua Cup.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...