Nea Radio

Dyrhaug, Slind og Sundby:

Første samling med Team Koteng/Eidissen

Foto: Team Koteng/Eidissen

I helga var det første samling for Team Koteng/Eidissen, med blant andre Astrid Øyre Slind, Niklas Dyrhaug og Martin Johnsrud Sundby.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2021 kl 16:15

I en pressemelding fra Team Koteng/Eidissen refereres det til at "Martin Johnsrud Sundby satser for fullt mot langløp kommende sesong. Målet er vinne de store klassikerne som Vasaloppet, Marcialonga og Birkebeinerrennet.

Team Koteng/Eidissen er en sammenslåing av Team Koteng og Team Eidissen/BNBank. Laget består av Martin Johnsrud Sundby, Niklas Dyrhaug, Chris Jespersen, Torleif Syrstad og Astrid Øyre Slind. Laget vil konkurrere i Visma Ski Classics og har som må l å ta tilbake tronen som verdens beste langløpslag.

– Etter mange år på landslag og i verdenscupen trigger det meg veldig å gå 100 prosent inn for langløp. Jeg fikk mye igjen personlig for å kjøre på egenhand sammen med Niklas i Team Eidissen/BN Bank, og bygger videre på dette nå. Ski Classics blir en litt ny verden for min del. Det gir motivasjon og lyst til å gjøre det som må til for å prestere. Jeg føler vi har funnet en optimal løsning, og tror alt ligger til rette for at både jeg og laget kan prestere som vi vil til sesongen, sier Sundby.

Målet for Team Koteng/Eidissen er å ta tilbake langløpshegemoniet til Norge etter at svenske lag har dominert det siste året.

– Den Norsk/Svenske duellen i idrett er alltid ekstra morsom og skaper ekstra intensitet for min del. Jeg synes det er veldig artig at svenske lag og løpere, både på dame- og herresiden, har vært så sterke innen langløp. Det gir ekstra motivasjon for å gjøre det lille ekstra for å slå tilbake til vinteren. Både for meg personlig – etter flere trøblete år – og med laget som helhet, sier Niklas Dyrhaug.

– Team Koteng/Eidissen har hovedbase i Trondheim, men vil også samles i Oslo hvor Martin har base. I tillegg vil laget ha flere samlinger i Salten området hvor det er fantastiske treningsmuligheter og fasiliteter i flott natur. Laget skal konkurrere i Blinkfestivalen og Toppidrettsveka gjennom sommeren, sier Bernhard Rønning som er manager i Team Koteng/Eidissen.

Astrid Øyre Slind har vært en av de dominerende dameløperne i Ski Classics de siste sesongene.

– Jeg gleder meg stort til å være på lag med Martin og Niklas. Martin har vært med å drive utviklingen innenfor teknikk og trening i langrenn de siste å rene. Det å få lære av han på trening og samling tror jeg kan gi hele laget et løft før neste sesong, uttaler Slind."

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...