Nea Radio

Godt å være på plass:

Espen Eriksen er ny sjef i Selbu Sparebank

Espen Eriksen er adm. banksjef i Selbu Sparebank. Foto: Anne Garberg Gresseth

– Det å drive lokalbank har et klart samfunnsoppdrag, mener nyansatte Espen Eriksen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2021 kl 08:03

– Det er fantastisk å endelig komme igang, sier nyansatt banksjef i Selbu Sparebank, Espen Eriksen.

– Jeg har gledet meg veldig og det gir en god følelse å endelig være på plass.

– Hvem er så Espen Eriksen?

– Han er en 50-åring som har holdt på med bank og finans i mange år og er glødende opptatt av lokalbank, sier Eriksen.

– Jeg har vært ansatt i en tilsvarende stilling i en lignende banke tidligere, men nå er det fullt fokus på Selbu, forsikrer han.

Espen Eriksen forteller at han har vært ute av banksystemet noen år og at han har savnet det.

– Det jeg liker er at å jobbe med lokalbank har en klar hensikt. Samfunnsoppdraget er tydelig, du skal jobbe med å skape vekst og utvikling der du er, og bistå kunder i en bransje med tøff konkurranse.

–Hvordan vil vi merke at du har tatt over som banksjef i Selbu Sparebank?

– Ja, si det. Jeg tror ikke det kommer til å merkes veldig godt. Kanskje blir vi litt mer kundefokuserte. Og kanskje litt tydeligere? Jeg overtar en veldrevet bank, og tror ikke vi skal endre så mye. Men litt her og der blir det nok.

– Hvor mye har du rukket å sette deg inn i bankdrifta så lang?

– Jeg har jo jobbet litt med sette meg inn i status for banken på forhånd. Selbu Sparebank har jobbet seg opp til å bli en ganske stor bank blant de lokale og var tidlig ute med å etablere seg i den såkalte gyldne aksen mellom Stjørdal og Trondheim, mener Eriksen.

– Jeg tror vi har potensiale til vokse enda mer. For meg ser ut for at det konseptet vi har utviklet har apell blant kunder i de større byene. Samtidig skal vi ta vare på det lokale og røttene vi har i Selbu. Det er snakk om en 160 år lang historie og den håper jeg vi kan videreforedle i framtiden, sier Espen Eriksen.

Hør intervjuet med Espen Eriksen i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...