ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Fornøyd med sesongen i Gauldalsløypa

Foto: Marit Manfredsdotter

Atle Engan er spent på evalueringa av prøveåret.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Leder i Holtålen Snøscooterklubb, Atle Engan, sier salget av løypekort har gått over all forventning, med 297 årskort og omlag 50 enkeltkort. Dette betyr en omsetning på nesten 150.000 kroner, noe som er 40 prosent over budsjett.

Klubben har også hatt en god del utgifter i forbindelse med sesongen, blant annnet er det satt opp mange skilt langs traseén. Likevel er Engan sikker på at resultatet ender opp godt på plussida.

Han er godt fornøyd sesongen og sier han ikke trodde ikke det var så stor etterspørsel og interesse for å kjøre snøscooter i Holtålen. Klubben har selv gjennomført flere kontroller langs løypa, og alle som har blitt sjekket har hatt papirene i orden.

– Nå som sesongen er over, skal klubben plukke ned plastikkskiltene langs løypa, mens aluminiumsskiltene blir stående inntil videre i påvente resultatet av evalueringa av vinteren., sier Engan.

Høringsfristen går ut 15. mai og før sommerferien skal kommunestyret i Holtålen avgjøre om prøveåret var såpass vellykket at Gauldalsløypa blir permanent.

– Jeg håper evalueringa går greit slik at vi kan starte jobben med flere løypetraseer, sier Engan. På tegnebordet er det blant annet planer om trasé til Haltdalen og til Hessdalen.

Gauldalsløypa ble åpnet 1. januar og siste åpningsdag var 15. april.

Hør mer i Nea Radios Lunsjsending torsdag fra klokken 10.00, der Atle Engan er gjest.

Nøkkelord

ANNONSE