Nea Radio

Holtålen:

Formannskapet punger ut

Punger ut: Formannskapet i Holtålen vedtok enstemmig å innvilge begge søknadene om midler fra risikokapitalfondet. Foto: Marius Haugan Lillegjære

Formannskapet i Holtålen vedtok i møte tirsdag å godkjenne to søknader om lån på til sammen en halv million kroner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2020 kl 09:48

Den ene søknaden var fra entreprenør Hans Inge Aasen AS om 250.000 kroner til innkjøp av nødvendig utstyr for å imøtekomme nye arbeidsoppdrag. Blant annet har den lokale entreprenøren inngått større brøytekontrakter med hhv. Trøndelag fylkeskommune og Skaun kommune, i tillegg til å jobbe med fiberutbygging i Os og Holtålen.

På handlelista til bedriften står en traktor, en snøfres, en plog, vinterdekk til traktor og en sandstrøer. Totalkostnaden for investeringen er beregnet til 1 million kroner.

Den andre søknaden kommer fra Ålen IL, og er om en forskuttering på 250.000 kroner som idrettslaget forventer å tilbakebetale så snart idrettslaget mottar spillemidlene det har fått innvilget av Trøndelag fylkeskommune. Bakgrunnen for søknaden er finansiering av det nye garderobeanlegget på Kirkhusmoen, med en total kostnadsramme på NOK 4 439 560.

Kommunedirektøren oppfordret politikerne til å være varsomme med å innvilge søknader til lag og foreninger, da fondet primært er forbeholdt næringsformål.

Begge søknadene ble enstemmig vedtatt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...