ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Forbereder påskerush

BRUK NÆRBUTIKKEN: Oppfordringa fra butikksjefen hos Coop Marked Tydal er klar. - Bruk nærbutikken, sier Bjørn Øien. Foto: Andreas Reitan

Coop Marked Tydal ruster nå opp for å ta imot årets påsketurister. – Dette er årets høydepunkt for oss, sier butikksjef Bjørn Øien.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sjokolade, marsipan, appelsiner, grillmat og lammekjøtt. Varene kjøres inn, og hyllene fylles før påsketuristene ankommer.

- Vi gleder oss til å ta imot årets påskekunder. Vi har brettet opp ermene og er klare for å gjøre vårt beste for å tilby kundene det de vil ha, med ekstra god påskeservice på kjøpet, sier butikksjef Bjørn Øien ved Coop Marked Tydal.

- Salget i løpet av påskedagene utgjør en vesentlig andel av omsetninga vår. Med sein påske blir det også starten på årets grillsesong, så det vil nok gå mye grillmat i tillegg til den tradisjonelle Kvikk Lunsjen, sier butikksjefen.

Det er ingen selvfølge at de lokale butikkene kan holde åpent og tilby tilreisende det de trenger for noen rolige dager på hytta. Disse butikkene er ofte helt avhengig av omsetningen de får i løpet av noen få travle påskedager.
I stedet for å handle alt i store supermarkeder på veien, oppfordrer butikksjefen kundene til å komme innom nærbutikken.

- Melk og ost er bare to eksempler på varer som ikke trives så godt i en varm bil i flere timer, men hos oss får du også god service og et ekte smil på kjøpet, sier Øien med oppfordringa klar:

- Legg påskehandelen til nærbutikken!

Nøkkelord

ANNONSE