Nea Radio

Lånkerevyen i storform

For en premiere!

Åreløse:To åreløse sjømenn i motvind, sammen med en røykvarsler, prøver å se lyst på livet. De er i det minste i samme båt. Bortsett fra røykvarsleren, da. Pål Thyholt, Marthe Nygård og Tomas Woldseth briljerer! Foto: Anne Gundersen

Når du trodde at Lånkerevyen ikke kunne bli bedre, det var da du tok feil. Lørdagens premiere var et eneste langt latterbrøl.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2019 kl 00:35

Det er lett å forstå hvorfor Lånkerevyen er Norges aller mest premierte lokalrevy. Publikum vred seg i latter gjennom det ene stjernenummeret etter det andre fra begynnelse til slutt. I tillegg var det lærerikt. For eksempel fikk du innsikt i hvordan du skal unngå å bli en del av en menighet du ikke har lyst å være medlem av og du lærte hvor viktig det er med statister - sånn statistisk sett. Og kanskje viktigst av alt; det viser seg at å tre en kondom på en banan aldri har hindret noen i å bli gravid.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Imponert

Utvalgsleder for kultur og levekår, Siv Sætran (SP) var Stjørdal kommunes representant under premieren.

– Når har jeg gapskrattet meg gjennom hele forestillingen. Vi er utrolig heldige som har et rikt revymiljø i Stjørdal, men det må sies at Lånkerevyen stiller i en klasse for seg. Hun mener at lokalrevy som kulturbærer er viktig for kommunens identitet.

– Det er det ingen tvil om. Det er her vi får året oppsummert, ler hun og viser blant annet til nummeret som omhandlet det nylig avholdte kommunevalget.

– Vi i Senterpartiet hadde jo en trykkfeil på ei t-skjorte der vi gikk til valg på å unngå eiendomskatten. Og den katta, den kom seg ikke uventet på scenen her i kveld.

Saken fortsetter under bildet

Vær beredt! Det er mye en kan gjøre om en er redd for å plutselig bli medlem av en menighet en ikke har lyst til å bli medlem av. Det viktigste er kanskje å øve og å ha gode motargumenter. Pål Thyolt (t.v) og Torje Amdal fikk publikum til å vri seg av latter. Foto: Anne Gundersen

Få billetter igjen

Lånkerevyen spilles i seks helger framover og alle billettene er snart solgt.

– Her må publikum virkelig kjenne sin besøkelsestid for dette vil du ikke gå glipp av, sier Siv Sætran mens aktører, tekstforfattere, scenearbeidere og alle andre som er med på å gjøre Lånkerevyen mulig spretter champagnen. Gjengen kan juble over nok en fantastisk premiere.

Ingen nåde!: Om du kommer fra en god familie kan det fort bli månelyst om du gir uttrykk for å ha lyst til å spille tuba. Særlig om hodet ditt er så stort at du ser ut som en siamesisk tvilling helt alene. Nei, da blir det drill, selv om mamma syntes du ser ut som ei surra juleskinke i uniformen! Marthe Nygård er en ypperlig datter og det tør påstås at ingen i hele Trøndelag evner å se mer indignert ut enn Malin Bremseth, her i rollen som mamma. Foto: Anne Gundersen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...