ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Skoletur:

Folkehøgskoleelever fra Selbu til Lanzarote

Foto: Ingerid Elise Fjeld/PMF

26 elever og ansatte fra Peder Morset folkehøgskole i Selbu har nettopp kommet hjem fra et vellykket opphold på Lanzarote.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- En særdeles vellykket skoletur, oppsummerer lærer Finn Håkon Solli.

Han og 25 andre fra Peder Morset folkehøgskole (PMF) i Selbu har besøkt Club la Santa på Lanzarote, og det er slett ikke første gang PMF benytter seg av stedet.

For femte gang

- Nei, dette er femte gangen, så vi kan godt si at vi er svært fornøyd med mulighetene Club la Santa gir oss til allsidige aktiviteter, sier Solli.

Det er linjene "friluftsliv og idrett" og "flexi" som har fått bruke muskler og begge hjernehalvdeler på Lanzarote. I møte også med toppidrettsutøvere fra andre europeiske land, blant annet de tsjekkiske landslagene i sprint og stav.

- Også konkurrentene til Birgit Skarstein trente foran Paralympics på Club la Santa da vi var der, sier Solli.

Foto: Ingerid Elise Fjeld/PMF

Allsidighet

Målet er allsidige idrettsaktiviteter, og elevene fikk utfolde seg med ulike aktiviteter i sal, tennis, squash, ulike former for vannsport, blant annet SUP (stand up padling), sykling, toppturer og treningsstudio - og spilte basket med ungdommer fra Østerrike.

- Club La Santa er et av verdens ledende sportsentre, og målet har vært å skape en treningsleir i fellesskap, der elevene får oppleve nye og spennende treningsformer og aktiviteter, sier Finn Håkon Solli.

Foto: Bente Andersen/PMF

Nøkkelord

ANNONSE