Nea Radio

Ranheim - Stjørdals-Blink (2-2):

Kalasomgang og heseblesende sluttkjør

Poengdeling var fasit etter 90 minutter på Extra Arena. Foto: Per-Erik Ofstad

Alt skjedde i førsteomgang på Ranheim i trønderderbyet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2020 kl 00:02

En knapp halvtimes kjøring skiller lagene som møttes til trønderderby i OBOS-ligaen onsdag kveld. Ranheim vant det motsatte oppgjøret på MUS Stadion Sandskogan, men denne gangen fikk Blink med seg mer fra derbyet.

Hjemmelaget åpnet best

Blink lå i ramma og prøvd å ri av stormen fra Ranheim i innledninga, men allerede etter syv minutter gikk det skeis for Vikvang og co. Sivert Solli ble felt innenfor straffefeltet etter syv minutter og straffen ble konvertert sikkert av straffespesialist Karlsen, som sto over panenkaen denne gangen.

Ranheim fortsatte kjøret også etter scoringa, og Blink fikk ikke holdt på ballen over lengre tid før det hadde gått 13 minutter. Men, bortelaget fikk ikke styre spillet spesielt lenge. Etter kvarteret doblet Tønne ledelsen. Blink fikk ikke klarert etter en corner, og Reginiussen pælmet ballen tilbake inn i boksen igjen. Der dukket poengspilleren opp, og gjorde den vonde starten enda verre for Blink.

Fantastiske Blink-minutter

Vi har sett at Blink har et ekstremt offensivt arsenal tidligere denne sesongen. Det viste de i aller høyeste grad etter 24 minutter da Lillebo reduserte for gjestene. Ranheim-forsvaret feilberegnet totalt, og plutselig kom storscoreren - med en fortid i Ranheim - alene med Barli. Der var han trygg, og satte ballen kontant i nettet bak trønderkeeperen.

Fem minutter senere var storspissen igjen på farten, og satte inn 2-2 på en corner. Headingen fra spissen gikk via Eggen Rismark og tverrliggeren før den duppet ned i nettet. Dermed deler han toppscorertittelen i OBOS-ligaen med Henrik Udahl fra Åsane.

Stor underholdning

- Vi har fått kaffe her i bua, men det behøver vi knapt. Her varmer fotballen mer enn nok, sa ekspertkommentator Dag Alexander Gamst om den heseblesende åpninga.

- Herre min for en omgang, sa ekspertkommentator Dag Alexander Gamst etter de første 45. Sammen med Runar Kjøsen kommenterete han kampen live fra bua i Ranheimsfjæra. Foto: Per-Erik Ofstad

Helsefarlig

Heldigvis for alle med svakt hjerte roet kampen seg etter halvtimen. Hadde det enorme kjøret fortsatt kunne det blitt en travel kveld for nødetatene. Blink fikk tettet igjen i forsvaret, der det innledningsvis var vidåpent, og Ranheim måtte bearbeide langt mer.

Lagene gikk til pause på 2-2.

Roligere start på andreomgang

De siste 45 minuttene ble noe roligere. Det var ikke den samme party-faktoren som de første 45 kunne by på, men intensiteten og spenninga forble høy. Ranheim førte an, men slet innledningsvis med å bryte gjennom et mer defensivt orientert Blink-lag.

Ranheims første - av en rekke store sjanser i andreomgang - kom etter 69 minutter. Ranheim rullet opp i ren håndballstil fra venstre, og ballen havnet til slutt hos Solli som kom tilnærmet alene med Frenderup. Ørlandets store sønn klarte derimot ikke å overliste landslagskeeperen.

Ranheim kjørte derfra og ut

Ranheim etablert et meget solid press på bortelaget de siste 20 minuttene. De kom til en rekke store sjanser og Blink hadde mer enn nok med å ligge i ramma. Foruten en stor mulighet for innbytter Nyenetue på en kontring, var det hjemmelaget som kjørte på.

Matchvinner-redninger fra Frenderup

Frenderup hadde flere gode redninger i sluttminuttene. Den aller mest oppsiktsvekkende kom med 8 minutter igjen av ordinær tid da Sørløkk fikk skyte tilnærmet upresset fra fem (!) meter. En strålende beinparade fra Trinidad og Tobagos landslagskeeper holdte midtbanespilleren unna målprotokollen.

-Herlighet for en keeper Blink har fått seg, utbrøt kommentator Gamst.

Ranheim burde fått med seg tre poeng her etter at Lillestrøm snublet mot Raufoss tidligere i kveld, men det ble poengdeling i Ranheimsfjæra. Blink bør definitivt være best fornøyd med det ene poenget.

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...