Nea Radio

Stjørdals-Blink - Asker (3-0)

To elleville susere og tvilsomt selvmål ga drømmeutgangspunkt

Sander Kartum var nær ved å sette ei ordentlig frisparkperle i kassa etter 20 minutter. Sondre Stokke overgikk lagkompisen med ei perle av et langskudd en drøy time senere. Foto: Arkiv: Knut Erlend Jegersen/Stjørdals-Blink

Stjørdals-Blink leverte endelig da det gjaldt som aller mest.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2020 kl 21:50

Hjemmelaget kom best i gang, og hadde ikke uventet mest ball innledningsvis. Lillebo var faktisk halv-nær ved å gi hjemmelaget en flying start med et brukbart skudd fra 24 meter før minuttet er spilt. Etter fem positive minutter var gjestene frempå ved noen anledninger og viste at de helt klart har noe å komme med i disse oppgjørene. Likevel var det vertene som fikk kampens første store sjanse. Kartum var centimetre fra å sende Blink i ledelsen på et frispark fra 23 meter etter 14 minutter.

Viktigheten av oppgjøret skinte gjennom
Det sesongavgjørende oppgjøret bar preg av at det var mye på spill. Ingen av lagene hadde tenkt å selge seg lett her, og ingen av lagene turte å kjøre opp for mye folk i angrep.

Selvmål som skulle vært annulert?
Blink gikk opp i ledelsen etter 21 minutter. Et innlegg fra Bransdal gikk i retning Lillebo som ikke nådde opp til ballen. Bak Lillebo ventet midtstopper Jones som var uheldig og satte ballen i eget nett. Det er tvil vedrørende om scoringen skulle blitt annulert og hoveddommer Marius Lien konfererte lenge med sin assistent. Lillebo som var et hårstrå fra å være på innlegget så ut til å være i offside da innlegget gikk. Der var Blink heldige.

Blink hadde best kontroll i koket
Etter scoringen fikk hjemmelaget kampen mer inn i sitt spor. De klarte å nøytralisere Askers trusler, og lå mer komfortabelt i deres 4-5-1 defensivt. Det tvilsomme målet, et par diskutable avgjørelser fra dommerkvartetten og solid tenning hos begge lag ga dessuten god kok i kampen og tilførte en herlig intensitet til thrilleren.

Noe roligere start på andreomgang
Blink kom godt i gang, kontrollerte ballinnehavet og fikk et par gunstige brudd etter hvilen. Noe av den ekstreme intensiteten fra de første 45 minuttene var borte, men nerven i kampen var naturligvis fortsatt stor. Etter timen var kampen på bristepunktet. Asker jaget en scoring og Blink ble tidvis liggende fryktelig dypt. Asker sendte flere folk fremover for å få seg en scoring, men ble hardt straffet av vertene.

Ventet med årets Blink-scoring til årets viktigste kamp
Etter 73 minutter sendte Sondre Stokke Blink et langt steg nærmere fornyet OBOS-kontrakt med et kremmerhus. Kanten drylet til fra 25 meter rett i krysset. Den får man ikke plantet særlig lengre opp i hjørnet. For et ellevilt skudd å dra frem da det betydde som mest.

Sendte Blink-fansen til himmels
Med fem minutter igjen ga Ole Kristian Rødahl hjemmelaget et perfekt utgangspunkt foran søndagens returoppgjør. Han drylet til fra tilnærmet identisk hold som Stokke og kunne se at skuddet fikk samme utfall. Skuddet var på langt nær like velplassert og keeper Lia burde trolig gjort en bedre jobb med skuddet. Det bryr Blink-leiren seg dog fint lite om.

Fasit etter de første 90 minuttene er 3-0 til Blink. Et fantastisk utgangspunkt foran helgas Oslo-tur.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...